Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobna zabava

Djevojka umrla nakon što je popila nekoliko čaša poljskog pića koje sadržava 95 % alkohola

Nicole Bicknell
Foto: Facebook
17.11.2014.
u 19:29

Obitelj tragično preminule Australke vjeruje kako ju je upravo ispijanje jakog poljskog alkoholnog pića 'Polmos Spirytus Rektyfikowany' ubilo. Sada traže potpunu zabranu jakog alkohola u Australiji.

Nicole Bicknell, tinejdžerica iz Australije preminula nakon što je na zabavi za 18. rođendan eksala nekoliko čaša poljskog alkoholnog pića 'Polmos Spirytus Rektyfikowany' koje sadržava 95 posto alkohola

Tragedija se dogodila prije dva tjedna, a piće joj je prema riječima njezine obitelji, ponudio prijatelj. Umrla je nekoliko sati kasnije, javlja Daily Mail.

Još uvijek nije objavljeno službeno izvješće o uzroku Nicoline smrti, no njezina obitelj vjeruje kako ju je upravo ispijanje jakog poljskog alkoholnog pića ubilo. Sada traže potpunu zabranu jakog alkohola u Australiji.

- Ne vidim zašto se tako jaki alkohol prodaje u trgovinama za alkohol. Želimo da bude zabranjen u cijeloj Australiji- kazao je Kevin McLean, djed tragično preminule djevojke. Vjeruje se također da je prije nekoliko godina i Australska liječnička udruga također pokušala zabraniti alkohol ali to im nije pošlo za rukom.

Piće je ipak, kako se vjeruje, povučeno s polica u nekim trgovačkim lancima u Australiji.

>> Prijatelj preminulog Britanca: Alkohol ga nije ubio, nije pio više od ostalih

Komentara 12

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
22:26 17.11.2014.

Ne možeš budalu spasiti od nje/njega same/samog. Baš me zanima kakvo je to stvorenje uopće dopustilo distribuciju ovog otrova.

VI
virukavi
07:14 18.11.2014.

Novinar bi prvo morao biti dobro informiran kad prenosi ovaj tekst. Ne radi se o piću već o čistom etilnom alkoholu za prehrambene svrhe. Kod nas se isto takav zna naći na policama trgovačkih centara i ne znam da see netko od toga otrovao.

OP
optimistican
20:58 17.11.2014.

zar nije vl rekao da trebamo tamo u australiju i novi zerland...tamo raditi i stvarati obitelj i dopustiti da nam djecu odgaja ovakvo bolesno drustvo...je nase bolesno, ali ovo je 10 puta bolenije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije