Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJE U KAŠTELIMA

Djevojka (23) kuhinjskim nožem napala majku: Prijavljena za pokušaj teškog ubojstva

Split: Klinički bolnički centar Split
Miroslav Lelas/PIXSELL
02.01.2024.
u 23:12

Još uvijek nije poznat motiv njenog napada na majku

Djevojka (23) koja je u ponedjeljak u Kaštelima kuhinjskim nožem teško ozlijedila svoju 55-godišnju majku, predana je pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za pokušaj teškog ubojstva, izvijestila je večeras policija.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 23-godišnjakinja 1. siječnja u stanu majci nanijela teške ozljede oštrim predmetom u području rebara. Ozlijeđena 55-godišnjakinja je prevezena u KBC Split, te zadržana na daljnjem liječenju.

Djevojka je odmah uhićena i privedena na ispitivanje, navela je Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Kako se neslužbeno doznaje, 23-godišnjakinji ovo nije prvi put da fizički nasrće na članove obitelji. Još uvijek nije poznat motiv njenog napada na majku. 

Komentara 1

MA
marijanka
15:48 04.01.2024.

Vjerojatno nije bila cista u glavi :Droga je u pitanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije