Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Djevojka (19) teško ozijeđena pri padu sa više od četiri metra sa zgrade

hitna-novi
Arhivska fotografija
30.10.2009.
u 20:31

Nesretna djevojka, kako doznajemo, u predvečerje je došla posjetiti svoga dečka na poslu. Tamo je propala kroz otvor lifta i pala na tlo s visine od preko četiri metra.

ZADAR - Na gradilištu novog elitnog stambenog bloka u neposrednoj blizini stare gradske jezgre u ulici Specijalnih postrojbi u Zadru u petak oko 18 sati dogodila se tragedija u kojoj je teške i po život opasne ozlijede zadobila 19-godišnja K. O., navodno s koprivničkog područja.

Nesreća se dogodila u zgradi u izgradnji na kojoj je posljednje minute svoje smjene kao građevinski radnik odrađivao njezin dečko. Nesretna djevojka, kako doznajemo, u predvečerje je došla posjetiti svoga dečka na poslu. Tamo je propala kroz otvor lifta širok oko dva metra i pala na tlo s visine od preko četiri metra. Sve nam je ovo potvrdila zadarska policija.

Pri padu je, kako nam je rekao Vlatko Grković, šef zadarske hitne medicinske pomoći, zadobila teške tjelesne ozlijede, odnosno frakturu lubanje, teške ozlijede grudnog koša i navodno prijelom kralješka. Kolima hitne pomoći odmah je prevežena u zadarsku Opću bolnicu na jedinicu intenzivnog liječenja gdje su se liječnici sinoć još borili za njezin život.

Policajac kojeg smo zatekli na mjestu nesreće svjedoči da je djevojka pri padu bila pri svjesti, no da nisu mogli raspoznati njene riječi. Uz nju je, kazao nam je, bio i njezin dečko koji je od velikog šoka uspio progovoriti tek pokoju riječ. Iz policije neslužbeno tvrde da je nesretna djevojka i ranije dolazila u tu zgradu gdje se sastajala sa svojim dečkom koji je i dojavio županijskom centru 112 o nesreći.

 Vlatko Grković kazao nam je kako ih je još više šokiralo saznanje kada su čuli da je djevojka trudna, no za to nismo dobili potvrdu. Zbog mraka, policijski očevid obavit će se sutra ujutro, a mjesto događaja je osigurano.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije