Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vabio je na twitteru

Djevojčica pobjegla s dvostruko starijim profesorom matematike

Bernardo Corradi
Foto: Reuters
1/2
26.09.2012.
u 10:18

– Draga, nije me briga što si učinila ni zašto, raspadam se i jedino što želim je da dođeš kući – zavapila je majka

Megan Stammers, 15-godišnja djevojčica iz Velike Britanije, pobjegla je prije pet dana sa svojim dvostruko starijim profesorom matematike Jeremyjem Forrestom i od tada joj se gubi svaki trag. Forrest je inače oženjen i amaterski se bavi glazbom, a djevojčici je ljetos davao instrukcije iz matematike i izvan škole,  javlja Reuters. 

Navodno su trajektom prešli kanal prema Francuskoj. 

– Ne možemo potvrditi je li djevojčica još uvijek s profesorom. Otišla je s njim u četvrtak navečer. Prijateljici se u petak javila SMS-om, rekla je da je dobro i da se nalazi u Francuskoj – kazao je šef policije Sussexu. 

Zabrinuta majka  Danielle Wilson emotivnim je obraćanjem u javnosti u ponedjeljak zamolila kćer da se vrati kući.

– Draga, nije me briga što si učinila ni zašto, raspadam se i jedino što želim je da dođeš kući – kazala je na konferenciji za novinare. 

Djevojčica je roditelje na dan bijega zamolila da joj dopuste da prespava kod prijateljice. Poljubila je majku i otišla, od tada je nije vidjela. 

I njezin je otac u mukama. 

– Želimo je zagrliti, vidjeti njezino nasmijano lice... – kazao je. 

Forrest  je navodno četiri mjeseca vabio djevojčicu romantičnim porukama na Twitteru, piše Daily Mail, a potom ju je i nagovarao na bijeg. 

Napisao je i da osjeća moralnu dilemu. 

– Kako definiramo što je dobro, a što loše...Što je prihvatljivo, a što neprihvatljivo – pitao se profesor koji je navodno u jednom tweetu napisao i da se "želi buditi gol uz Megan".

Komentara 28

AL
alapača
11:02 26.09.2012.

balavica i stari klipan emocionalno zlostavljaju balavicine roditelje. nema cijene, a nema ni kazne za to odvratno intruderstvo u obitelj-tko nam nameće neprihvatljive zakone ili nepostojanje zakona?

IM
Immanuell
11:33 26.09.2012.

Uglavnom ljudi vole mlađe, "mlađe je slađe", ali ovaj ga brate dragi pretjera na kubik..... 15 godina?!? Ta je tek izišla iz osnovne..... Opet, ima 15 godina, nije da nema pameti.....bar mislim da ima..... Ima li cura od 15 godina pameti ako pobjegne od kuće sa svojim nastavnikom(!!!) starijim duplo od nje, koji sanja da se budi pored svoje 15 - godišnje učenice gol?!? Vjerojatno nema.

MO
modovisisajteMaraschino
10:28 26.09.2012.

ovo je svakodnevni dogadjaj u HR.... samo sto mi placamo potrage za skitnicama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije