Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiva priča

Djevojčica koja prodaje krafne kako bi pomogla ocu: Ispred njenog štanda stvorio se veliki red

Screenshoot
28.06.2023.
u 09:39

Kada se pročulo što radi, prodala je 500 krafni u jedno popodne.

Ranije smo izvijestili o djevojčici Nini iz Novog Sada koja prodaje krafne kako bi skupila novac za liječenje bolesnog oca. Sada je na društvenim mrežama osvanuo video u kojem se vidi poprilično velik red ljudi koji su došli kupiti krafne i pomoći ovoj vrijednoj djevojčici i njezinom tati. Nininoj mami i baki trebala je pomoć u pripremi jer su se krafne prodale brže nego što su ih one stigle napraviti. Pomagale su im i susjede, no potražnja je i dalje ogromna.

 

Podsjetimo, djevojčica je na početku planirala prodavati krafne kako bi imala džeparac, ali  se sjetila da bih mogla pomoći tati da što prije skupe novac za njegove lijekove. Tako je počela prodavati zbog njega. Kada se pročulo što radi, prodala je 500 krafni u jedno popodne.

Video: Nevjerojatni prizori iz Novog Sada: Građani se okupili da pomognu djevojčici prodati krafne

Ninin tata Zoran je 2016. godine izgubio vid nakon ablacije mrežnice. U ožujku 2022. ponovo se javila ablacija, nakon čega su mu dijagnosticirani simpatička oftalmija i panuveitis, zbog čega je i životno ugrožen. Sada mu je potrebna pomoć da bi mogao otići na daljnje liječenje, piše Blic.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Na Trnskom se srušilo stablo na aute, žena ostala zarobljena, izvukli je građani

Komentara 1

FE
felix56
14:19 28.06.2023.

Što reći nego veliko BRAVO! za Ninu. I za Novosađane koji su kupovinom Nininih krofni iskazali svoju humanost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije