Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča iz Novog Sada

Djevojčica Nina prodaje krafne kako bi skupila novac za liječenje bolesnog oca

Velika Gorica: Slastičarnica Memy priprema krafnoled u vrijeme fašnika
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
27.06.2023.
u 10:45

Ninin tata Zoran je životno ugrožen. Sada mu je potrebna pomoć da bi mogao otići na daljnje liječenje.

Djevojčica Nina iz Novog Sada oduševila je regiju nakon što se društvenim mrežama proširila vijest da ova vrijedna djevojčica prodaje krafne kako bi skupila novac za liječenje bolesnog oca. Njena mama i baka peku krafne, a ona ih prodaje po simboličnoj cijeni. Kada se pročulo što radi prodala je  500 krafni u jedno popodne.

Pomogli su im i sugrađani, oni su putem društvenih mreža pozvali sve one koji mogu da im se pridruže u izrad krafni. "Ja sam prvo htjela prodavati krafne za džeparac. Ali sam se sjetila da bih mogla pomoći tati da skupimo što prije novac za njegove lijekove. Tako sam počela prodavati zbog njega", ispričala je za Blic

Ninin tata Zoran je 2016. godine izgubio vid nakon ablacije mrežnice. U ožujku 2022. ponovo se javila ablacija, nakon čega su mu dijagnosticirani simpatička oftalmija i panuveitis, zbog čega je i životno ugrožen. Sada mu je potrebna pomoć da bi mogao otići na daljnje liječenje.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Gorio neboder u Emiratima, krhotine padale na tlo: 'Nema ozlijeđenih'

Komentara 1

JO
JOZO
12:07 27.06.2023.

Svaka čast! Ovo je za svaku pohvalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije