Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže ih po europi

Djevojčica i profesor snimljeni kako se drže za ruke na trajektu

Megan Stammers
CCTV
27.09.2012.
u 14:46

Izdan je europski nalog za uhićenje zabludjelog profesora. Policija iz Sussexa kasnije će izvijestiti o detaljima

Policija je objavila snimke nadzornih kamera koje su snimile učenicu Megan Stammers (15) iz britanskog Sussexa i njezina dvostruko starijeg profesora matematike Jeremyja Forresta kako se držeći se za ruke ukrcavaju na trajekt za Francusku, javlja BBC.

Još se ne zna gdje se par nalazi.

Posljednja je poznata lokacija Francuska prema SMS-poruci koju je djevojka poslala prijateljima. Potraga je zbog toga otežana pa policija apelira na građane da se jave s bilo kakvim informacija jer ni jedna dojava o nestalom paru nije stigla nakon te poruke prošlog petka.

Izdan je europski nalog za uhićenje zabludjelog profesora koji je zaveo 15-godišnju Megan, s kojom se u bijeg otisnuo prošli četvrtak, a prije toga ju je vabio i preko Twittera. Policija iz Sussexa kasnije će izvijestiti o detaljima uhidbenog naloga. 

Roditelji nestale djevojčice početkom tjedna na konferenciji za medije uputili su apel. Mole je da se vrati kući. Poručili su joj da se ne ljute i da jedino što žele jest zagrliti je. 

Forresterov otac javno je također zamolio sina da se vrati kući s učenicom. On sumnja da bi se odbjegli par mogao nalaziti u Španjolskoj. 

>>Djevojčica pobjegla s dvostruko starijim profesorom matematike

 

Komentara 13

FE
Felicijen
15:09 27.09.2012.

Ona ima 15 godina ?!

KO
Kora
15:18 27.09.2012.

Pa, Julija je imala 15 godina kad je ljubovala s Romeom!

OB
-obrisani-
07:36 28.09.2012.

sta su pocinili !? jesu li opasni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije