Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODREĐEN MU ISTRAŽNI ZATVOR

Djevojci prijetio da će je ubiti pa joj nije dao da otvori vrata i pusti policajce u stan

zlostavljanje
Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
11.12.2020.
u 09:24

Sumnjiči ga se da je 27. studenoga fizički  napao djevojku (27) kojoj je zaprijetio da će je ubiti. Netko ga je prijavio policiji, a kada je policija došla na vrata stana 27-godišnjakinje te zvonila, 35- godišnjak je uporabio silu kako bi je svladao

Za protupravno oduzimanje slobode i prijetnju sumnjiči se 35- godišnja koji je ispitan na tužiteljstvu, nakon čega mu je sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Sumnjiči ga se da je 27. studenoga fizički  napao djevojku (27) kojoj je zaprijetio da će je ubiti. Netko ga je prijavio policiji, a kada je policija došla na vrata stana 27-godišnjakinje te zvonila, 35- godišnjak je uporabio silu kako bi je svladao te ju je spriječio da izađe iz stana i potraži pomoć.

Ključne riječi

Komentara 3

TR
Tridvajeda
09:33 11.12.2020.

U isto vrijeme bar 50000 žena je verbalno, emocionalno, ekonomski i psihički, a neke i fizički, zlostavljalo svoje muške partnere. Zašto bi pisali o ženskom nasilju, koje je toliko rašireno da je dio folklora, koje čini gotovo 100% žena, kad je 3% žena u RH jednom u životu bilo zlostavljano od muškarca? Zašto bi pisali o 100% žena pa to promijenili, ako možemo demonizirati muškarce na temelju onoga što učini 3% muškaraca?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije