Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javna televizija
Povratak na članak

Djelatnici HTV-a videouratkom apelirali za spas HTV-a

– Onih koji podržavaju HTV kao javnu televiziju mnogo je više od 57, koliko je prikazano na snimci, no zbog njihove brojnosti mogli bismo napraviti i film – kaže Gojan

Komentari 17

JA
james49
15:42 15.03.2012.

Ima pravo Kovačević. Treba u potpunosti zabraniti kulturu i obrazovanje na TV. Ionako smo nekulturni. A ovo su generalići

VL
SR
s☺r@n
14:36 15.03.2012.

Vi niste Hrvatska televizija već neka bolesno proždrljiva imitacija.

VL
Avatar alien79
alien79
14:40 15.03.2012.

Kad bi većina ovih licemjera napustila HRT onda bi to bila slobodna televizija, ovako...

VL
DU
Deleted user
14:53 15.03.2012.

Je, apelirali su i na Vladu, da odobri povećanje pristojbe s 80 na 82 kn. srećom, vlada odbila prijedlog...

VL
Avatar wratnik
wratnik
15:49 15.03.2012.

Na HTV su se sudarile dvije nacionalnosti, tj. dvije razlicite \'kulture,\' sta u velikom otezava zadovoljavajuce funktionoranje jednog javnog medija. -bas zato je tesko povjerovati u jednu funktionalnu HTV - koja bi zadovoljavala siroku javnost, Hrvatskog gledaoca.

VL
RO
rock1
18:19 15.03.2012.

Neki od ovih jako žale za Jugoslavijom i JRT i ne mogu nikako da prihvate Hrvatsku i HRT. Zato bi Hrvatskoj napravili veliku uslugu kada bi otišli iz nje. Recimo na RTS.

VL
Avatar lignjica
lignjica
19:02 15.03.2012.

Žali Bože novaca. Razmišljam odjavit TV i skinut lopove s vrata.

VL
OB
-obrisani-
19:26 15.03.2012.

rvacka javna kuća - tv, i do sada je bila pod kontrolom jugofila i crvenih, pa u čemu može biti razlika sa novim saborom ? Jedino u još više partizanskih i srpskih filmova, \"latinica\" i sličnih propagandnih uradaka za promicanje budućih vlastodržaca, koje onda sitnozubi moraju izabrati, zatim sa još manje emisija o DR i Tuđmanu, o srpskim zločinima itd.

VL
OB
-obrisani-
19:37 15.03.2012.

Tko kontrolira mas-medije, globalno ili lokalno - taj kontrolira svijet, odnosno REGION - zato je jugofilima jako stalo da samo oni kontrolišu mas-medije, tako da stokaa sitnozuba, dobije uvek sveže i nadasve \"istinite\" vesti

VL
MA
margaritas
21:57 15.03.2012.

godinama je ova ekipa sa politickom zastitom upropastavala htv ne bore se oni za htv nego za svoje privilegije koje su na izdisaju kao i politicka moc njihovog mentora

VL
VB
Veseli Bekrija
22:53 15.03.2012.

Zato će sada Sabor (čitaj: stranka na vlasti) imenovati svoga političkog komesara za ravnatelja. Baš me zanima tko će to biti? - Već na primjerima drugih javnih poduzeća, nova \"demokratska\" vlast pokazala je kako misli vladati - imenovanjima podobnih bez natječaja, bez stručnosti i uz podršku onih koji su sami sebe odredili kao \"javnost\". Gadljivo je slušati više o \"pozivima za spas javne televizije\" kad je upravo najviše ugrožavaju oni koji koriste javni medij da preko njega od sebe samih naprave \"javnost\". Takve likove je Galić preko noći instalirao. \"Nedemokratski\" HDZ je ostavio tog Galića i čitav njegov kadar da mu se ruga u svoja dva mandata. Sada žele od inače ljevičarske televizije napraviti Sjevernokorejsku? - Sve u ime bratstva i jedinstva, socijalizma i radničkog samoupravljanja... drugo vrijeme, ista sudbina!

VL
CH
Chisinau
08:53 16.03.2012.

Gospodo novinari sa televizije,vi ste gori nego oni što su radili u komunizmu.Oni su znali ponekad nekom dvosmislenošću provući neku vjest za što vi niste sposobni.Vi ili ste nesposobni ili vas se drži za \"muda\"pa ne smijete kričati osim ono što vam vaši gazde kažu jer biste inače ostali bez njih(mud)a i onako ih više nemate pa što onda ne kričite.

VL
SI
sikert
09:09 16.03.2012.

Koga su postavili za predsjednika NO HEP-a? Osobu koja je bila u mirovini, inž. strojarstva koji ji čisti luzer za struju i koji samo citira na Radničkom vijeću, Sindikatima i Upravi jedan te isti tekst koji sam nije napisao.

VL
AN
Ana33
09:17 16.03.2012.

Najgori (\"živući\") nitkovi poput Josipa Popovca i Mislava Stipića... \"ŽELE\" javnu televiziju?! Da pukneš od smijeha! Rastjerali su i ponizili najbolje novinare na Hrvatskoj Televiziji... Fuj, za Vladu koje ne želi uvesti prinudnu upravu!!!

VL
CV
crna vrana
09:30 16.03.2012.

Uz časne iznimke, tamo vlada nepotizam, klijentelizam, neprofesionalnost, protuhrvatsko djelovanje, prosrpski i jugo lobiji koji se pozivaju na ljuska prava i civilno društvo, polupismenost i needuciranost novinara i voditelja, meneđerske plačetine i ugovori , kvazi-novinarske zvijezde, kcopy-paste novinarstvo, totalna nebriga za domaći obrazovni, dramski i filmski program, bagateliziranje hrvatskog jezika i hrvatske kulture i povijesti. Informativni program su, umjesto objektivnog informiranja gledateljstva, pretvotili u svojevrsni show urednika , koji svojim stupidnim dosjetkama pokušavaju izigravati novinare red carpeta , exclusiva i sličnih emisija Nove TV i RTL-a, koji za cilj imaju zaglupljivanje javnosti , a ne za samostalno donošenje kritičkih zaključaka. Oni bi slobodu bez odgovornosti, Oni bi lovu bez rezultata. U sloveniji uposlenici na javnoj televiziji imaju status državnih službenika, ali i takve obaveze i.odgovornosti. Hajde, HTV-ovci, samokritički se ispljuskajte hladnom vodom realiteta i objektivnosti pa onda šaljite zahtjeve prema Saboru. Introspekcija svakome dobro dođe.

VL
CV
crna vrana
11:03 16.03.2012.

HTV je sve manje hrvatska, a sve više TV tzv. regiona. Više na njoj gostuju srbijanski političari, kulturnjaci, kvazi-zvijeze i zvjezdice, nego što u bilo kojoj emisiji sudjeluju naši znanstvenici, kulturni djelatnici, intelektualci koji imaju što reči o sadašnjem trenutku društvene stvarnosti. U svakoj drugoj emisiji se kompariramo s beogradskom čaršijom. Jer to su nam susjedi , a od susjedstva se nemože pobjeći. Susjedi su nam i Mađari i Slovenci i Talijani, pa s nijima nemamo dnevne TV-kontakte. U krajnjoj liniji, s nepoželjnim susjedom koji ti je napravio štetu, a nije se ispričao, niti se namjerava, nemoraš se ljubiti i svakodnevno ispijati kavicu. Ako baš moraš razgovarati , možeš i preko plota, zar ne!?. Ma dosta mi je te njihove dakavice i jezične konstrukcije s kojom su trovali i još truju naš hrvatski jezik. Ako sam to morao slušati ja, ne moraju moja djeca. Puna mi je kapa tog njihovog relativiziranja krivice za rat po principu - ko nas bre zavadi. Netko će reći kako ne moram to gledati. Slažem se, ali samo pod uvjetom da ne moram plaćati TV-pristojbu.

VL
MA
Mate00
13:56 16.03.2012.

Da da, sigurno je u interesu iste te javnosti od koje sad traze pomoc bilo i ukidanje Latinice, da ne govorimo o zadnjem skandalu sta su htijeli cenzurirat Sprajca i jos mijenjanja termina dobrim emisijama poput Paralela... Trebam li jos komentirat emisije poput Otvorenog i nase nam najdraze Hlo?! I ispravite me ako sam u krivu ali cini mi se da nisu naplacivali promidzbene poruke za referendum o EU al zato nisu dali niti 5min euroskepticima. Al mozda ipak HRT je javni servis... ukoliko od privatizacije istog spasimo brodogradilista!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.