Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javna televizija

Djelatnici HTV-a videouratkom apelirali za spas HTV-a

Valentino Rossi
AFP
15.03.2012.
u 14:25

– Onih koji podržavaju HTV kao javnu televiziju mnogo je više od 57, koliko je prikazano na snimci, no zbog njihove brojnosti mogli bismo napraviti i film – kaže Gojan

U Hrvatskom novinarskom društvu (HND) povodom rasprave o ulozi javne televizije predstavljen je trominutni video u kojemu se zaposlenici HTV-a zalažu za spas javne televizije, prenosi Tportal. Javni interes, istina, slobodna, moderna, bez žutila, bez pritisaka, bez privatnih interesa, bez upletanja politike, to su riječi kojima djelatnici HTV-a opisuju javnu televiziju.

– Zašto baš danas ovaj videoapel? Zato što bi novim ustrojem, koji je pokrenula aktualna uprava, konačno zaživjelo sve ono što javna televizija ne bi smjela biti, odnosno devastacija, getoizacija i minoriziranje svih javnih sadržaja uz netransparentno trošenje novca gledatelja na javnoj televiziji nepotrebne sadržaje – poručila je Elizabeta Gojan, predsjednica ogranka Sindikata novinara u HTV-u.

– Onih koji podržavaju HTV kao javnu televiziju mnogo je više od 57, koliko je prikazano na snimci, no zbog njihove brojnosti mogli bismo napraviti i film – dodala je Gojan.

 

Komentara 17

SR
s☺r@n
14:36 15.03.2012.

Vi niste Hrvatska televizija već neka bolesno proždrljiva imitacija.

Avatar alien79
alien79
14:40 15.03.2012.

Kad bi većina ovih licemjera napustila HRT onda bi to bila slobodna televizija, ovako...

JA
james49
15:42 15.03.2012.

Ima pravo Kovačević. Treba u potpunosti zabraniti kulturu i obrazovanje na TV. Ionako smo nekulturni. A ovo su generalići

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije