Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niz nerazjašnjenih ubojstava

Djed ubijene Tijane: Ovo mjesto je prokleto!

tijana
Foto: Facebook
16.08.2014.
u 11:41

Bajmok, mjeso od 8.000 stanovnika u Vojvodini, iako sve djeluje pitomo, poznato je po velikom postotku ubojstava

Mile Batrić, djed mučki ubijene Tijane Jurić, kaže kako je mjesto Bajmok, u kojem se dogodilo svirepo ubojstvo u noći između 25. i 26. srpnja, prokleto.

- Bajmok je lijepo mjesto, ali prokleto! Od devedesetih godina, pa do danas, ovdje je počinjeno dvadesetak ubojstava, od kojih mnoga još uvijek nisu rasvijetljena! Ne znam zašto, što se ovdje događa, ali ovo mjesto je prokleto - rekao je za Alo vidno potreseni Batrić.

Ovo mjesto u Vojvodini, iako sve djeluje pitomo, poznato je po velikom postotku ubojstava. Mjesto od 8.000 stanovnika u kojem prevladavaju obiteljske kuće s vrtovima u samo nekoliko godina vidjelo je previše ubojstava, s obzirom na veličinu mjesta.

Krznar Imre Osvald i pčelar Aleksandar Kapor pretučeni su na smrt. Piroška Ševarac i Stana Ivanković su zadavljene. Svoj trag ostavio je i "srpski Jack Trbosjek", zloglasni Marinko Magda, koji je sa svojom bandom '90-ih ubio 14 ljudi. Također, i serijski ubojica Josip Vujić zvan Joso Sikirica ovdje je sijao smrt, kada je ubio 9 ljudi.

>>Tijanin ubojica angažirao odvjetnika koji je branio Miloševića

>>Monstrum koji je ubio Tijanu: Začepio sam joj usta da ne vrišti

Komentara 6

ZV
zeljko.visnic
12:00 16.08.2014.

zašto je on djed mučki?

DU
Deleted user
21:16 16.08.2014.

Svirep se hrvatski veli okrutan.

Avatar angel!
angel!
09:47 18.08.2014.

to je depresivna ravnica...subotica je i u bivšoj jugi bila grad sa najviše samoubistava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije