Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra kombinacija

VIDEO Dječji vrtić u staračkom domu

Dječji vrtić u staračkom domu
Foto: Deutsche Welle
14.03.2014.
u 08:22

Dječji vrtić i starački dom pod istim krovom, je li to moguće? Primjer iz Dortmunda pokazuje da je to zapravo vrlo dobra kombinacija.

Dječji vrtić i starački dom pod istim krovom, je li to moguće? Primjer iz Dortmunda pokazuje da je to zapravo vrlo dobra kombinacija.

Dječji vrtić Möhrenbande zapravo je tražio samo novi prostor, međutim djeca su ujedno pronašla i novu radost. Naime, prostorije im je iznajmio dom za starije i nemoćne osobe. Njegovim su stanarima klinci pak dobrodošla promjena. Posjećuju jedni druge i zajedno se igraju. Ta razmjena obogaćuje živote i jednih i drugih.

Komentara 2

Avatar whitesox
whitesox
09:51 14.03.2014.

to je prirodno!sve se vraća unazad kao nekad!bake i djedovi su čuvali i pazili unuke!

SE
selbivoje
09:09 14.03.2014.

strpljenja i vremena imaju dve strane a i nekako su dvije strane tu da slusaju i ispricaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije