Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'rat je kuga'

Dječja pjesma za mir rasplakala voditeljicu. Emisiju odjavila u suzama

plač,voditeljica,suze
Foto: Donbass TV/YouTube screenshot
1/3
31.05.2014.
u 12:26

Moramo li uistinu gledati mrtva tijela da bismo shvatili kako trebamo voljeti i razumjeti jedni druge, kazao je učenik i ganuo voditeljicu do suza

Televizijska voditeljica ukrajinske postaje Donbass TV rasplakala se u prijenosu uživo nakon što je u programu emitirana pjesma za mir koju su izveli učenici srednje škole iz Donjecka. Voditeljica nije mogla suzdržati suze i bila je prisiljena uplakana odjaviti vijesti. Dirnule su je poruke djece koja su u sklopu školske predstave podsjetili na besmislenost nasilja, piše RT.

- Naša glavna poruka onima koji su odgovorni za nasilje je da čim prije zaustave kaos kako bi nastupio mir. Rat je kuga, svuda je oko nas i treba ga zaustaviti - rekla je jedna od maloljetnih učenica. Njen kolega dodao je da oko njih stalno odjekuju eksplozije što je djeci zastrašujuće.

- Moramo li uistinu gledati mrtva tijela da bismo shvatili kako trebamo voljeti i razumjeti jedni druge - kazao je mladić. Njihove riječi ganule su voditeljicu kojoj, vjerujemo, nitko neće zamjeriti mali znak ''neprofesionalnosti''.

>>Ukrajinske snage potpuno kontroliraju zračnu luku, ubijeni deseci pobunjenika

Komentara 1

KO
kojesta
10:11 03.06.2014.

Thema mir je omiljela tema za skolarce. Na zalost ona grupica koja stvara ratove i bijedu, koja razara nase zivote ne bavi se takvim "emocijama".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije