Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTEĆENA U POTRESU
Povratak na članak

Dječja bolnica u Gornjoj Bistri: Cigle su padale pola metra od bolesne djece

Dio djece iz Bistre premješten je u Specijalnu bolnicu Naftalan u Ivanić-Gradu, no to je privremeno rješenje. Stari dvorac-bolnica dobio je žutu naljepnicu

Komentari 9

SO
Sotona
23:40 27.01.2021.

Dječja bolnica u Gornjoj Bistri: Kad su djeca protestirala prosvjedovala nikad znači da je sve u redu osim Cigle su padale pola metra od bolesne djece-dobro je da smo se riješili tih komunista o ničem nisu vodili računa . ..sveve devize zarada od Jadrana i naših ljudi sve išlo u . Srbiju .sada kada imamo svoju državu a poginulim braniteljima nije žao zapravo sad im je svjedno... već koliko 30 godina sve devize i nepovratni krediti ostaje tu za naše dečke iz Krade se a ne da se daje lova za cement barem da cigle ne padaju na glavu .. zna se ne priča se .

VL
DU
Deleted user
21:52 27.01.2021.

plenković će se raspast sad kad i vi navalite.. Tito bi već sagradio pola države

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
13:31 27.01.2021.

Imamo Hrvatsku i u bolnici cigle padaju pola metra od bolesne djece a vanka bolnice kune padaju u dzepove domoljubno odabrane djece iz 200 bogatih familija.

VL
DU
Deleted user
13:58 27.01.2021.

E to je tuga do boli, ta bolesna djeca u Bistri, hvala liječničkom osoblju na brizi i njezi

VL
VI
viktorovshugaman
11:15 28.01.2021.

Moj prijatelj drax je bio u toj ustanovi i ima izrazito loša iskustva.

VL
LI
liliZG
13:44 27.01.2021.

to su pravi junaci

VL
RI
RIckson
13:21 27.01.2021.

Želim samo cijeniti dobar rad liječnika Nelson Salim Herbs koji u potpunosti pomaže u potpunosti smanjiti i izgorjeti moju razinu KRVNOG ŠEĆERA, a također mi pomaže u izlječenju od disfunkcije prostate i erekcije. Uputili su me dr. Nelsonu na radiju i njegove su informacije podijeljene s javnošću. Kupio sam njegov biljni lijek koji sam dobio putem DHL-ove usluge na moju adresu i uz njegove upute koristio sam biljni lijek 21 dan s pozitivnim rezultatima. Preporučujem dr. Nelson Salim svima kojima je potrebno hitno liječenje hepatitisa, poremećaja mišića, virusa herpesa, problema s erekcijom, prevencije Covid 19, karcinoma prostate, neplodnosti, malog broja sperme, Lymeove bolesti, itd. drnelsonsalim10@gmail or putem njegovog WhatsApp broja +212703835488.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.