Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slatina u crnini

Preminuo dječak na kojeg je prije deset dana naletio auto

Ilustracija
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
28.10.2019.
u 22:48

Dječak je stradao je 18. listopada  u slatinskoj Ulici braće Radić kada je vozio bickil, a njega je naletila vozačica osobnog automobila marke Fiat, krećući se od centra Slatine prema Sladojevcima

Unatoč naporima liječnika da mu spase život, nesretni dječak na kojeg je prije deset dana naletio automobil danas je preminuo u bolnici. Posljednji oproštaj od 10-godišnjaka bit će u utorak na gradskom groblju u Slatini, prenosi 24sata.

Dječak je stradao je 18. listopada  u slatinskoj Ulici braće Radić kada je vozio bickil, a njega je naletila vozačica osobnog automobila marke Fiat, krećući se od centra Slatine prema Sladojevcima.

Uslijed udara, dječak je zadobio teške tjelesne ozljede glave te je prebačen vozilom Hitne medicinske službe u Opću bolnicu Virovitica. gdje je danas i preminuo.

Ključne riječi

Komentara 2

NL
ne____lupetaj
08:18 29.10.2019.

Da li je vozacica auta oduzela prvenstvo prolaza biciklisti, presla na drugu stranu ulice ili je biciklista podletio pod auto ? Da li je biciklista imao zastitnu kacigu? Puno pitanja, malo odgovora, jer ulica nije djecije igraliste.

Avatar Jopa
Jopa
08:07 29.10.2019.

Počivaj u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije