Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predajte oružje!

Dječak iskopao granatu iz zemlje i odnio je pred školu

bomba
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
23.01.2014.
u 16:56

Policajac za protueksplozijsku zaštitu utvrdio je da se radi o minobacačkoj granati kalibra 60 mm koja je zaostala iz Domovinskog rata.

Dječak (11) je jučer u Pakracu iz zemlje iskopao i izvadio granatu te ju je donio pred školu.

Policajac za protueksplozijsku zaštitu utvrdio je da se radi o minobacačkoj granati kalibra 60 mm koja je zaostala iz Domovinskog rata. Nakon pronalaska policija ju je pohranila do uništenja. Iz Policijske uprave požeško-slavonske su ponovno pozvali građane da dragovoljno predaju oružje i eksplozivna sredstva kako bi se izbjegle tragedije i stradavanje ljudi.

"I nadalje se provodi akcija 'Manje oružja – manje tragedija' za sigurniju budućnost bez oružja, tijekom koje se bez sankcija može predati oružje i eksplozivna sredstva", poručili su iz policije te dodali kako građani ne trebaju njima donositi oružje i eksplozivna sredstva već ih mogu prijaviti na telefonski broj 112. Potom će po oružje na dogovoreno mjesto doći osposobljeni policajac "u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja".

>>Dragovoljno predao bombu i streljivo

>>Petrinjac nožem, bokserom i metkom prijetio ženi smrću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije