Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio obitelj

Dječak (5) koji je preživio pad žičare probudio se iz kome, spasio ga je očev 'posljednji zagrljaj'

Žičara u Italiji
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
29.05.2021.
u 20:24

Psiholog je rekao da će za dječaka ovo biti "dug i nježan put" dok se ne oporavi i za sada mu je samo rečeno da je u bolnici te da spava nekoliko dana

Dječak Eitan Biran (5), koji je preživio pad žičare u Italiji, probudio se iz kome. Pored njega je u bolnici bila njegova teta koju je upitao: "Gdje sam? Gdje su mi roditelji?". 

Eitan je u padu žičare zadobio ozljede lubanje, prsa i trbuha, a u nesreći je izgubio mlađeg brata, roditelje te prabaku i pradjeda. U nesreći je smrtno stradalo 14 osoba, a Eitan je jedini preživjeli. Sprovod obitelji Biran bio je u četvrtak u selu na sjeveru Izraela, dok je dječak bio hospitaliziran u Torinu u Italiji, piše The Sun

Psiholog je rekao da će za dječaka ovo biti "dug i nježan put" dok se ne oporavi i za sada mu je samo rečeno da je u bolnici te da spava nekoliko dana. 

- S kliničke točke gledišta, on je i dalje u kritičnom stanju zbog traume torakalnog i trbušnog dijela i prijeloma udova. U sljedećih nekoliko dana bit će prebačen s intenzivne njege na bolnički odjel, poručuju iz torinske bolnice. 

Izvori iz bolnice tvrde da je "posljednji zagrljaj" njegovog oca jedina stvar koja je dječaku ublažila udar.

- Tata je bio čvrste građe, možda ga je spasio posljednji instinktivni zagrljaj koji ga je zaštitio od smrti, navode talijanski mediji.

Eitan je rođen u Izraelu i posljednje četiri godine živio je s obitelji u Italiji, gdje je njegov otac završavao studij medicine. Njegovi prabaka i pradjed živjeli su u Izraelu i posjetili obitelj u Italiji nakon što su cijepljeni protiv koronavirusa. 

VIDEO Tri osobe s transparentom "Za raskid vatikanskih ugovora" upale prilikom prigodnom programa Hod za život

 

Ključne riječi

Komentara 4

MM
Marljivi mrav
21:10 29.05.2021.

Ovo je žalosno.

JO
jono
10:34 30.05.2021.

Ako je stariji par majčini roditelji , onda nije pradjed i prabaka nego samo djed i baka

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:07 30.05.2021.

Događalo se i kod nas da dijete izgubi cijelu obitelj na cesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije