Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opaki mališan

Dječak (13) iz Belišća "poslužio" se s dva auta u samo tri dana

kljucevi
Arhiva VL-a
26.08.2012.
u 10:51

Oba su vozila bila otključana, s ključevima u kontakt bravi. Riječ je, inače, o dječaku koji iza sebe ima poveći broj kaznenih djela, uglavnom krađa.

BELIŠĆE - Dječak (13) iz Belišća u četvrtak je popodne u Josipovcu kod Osijeka naišao na parkiranu Opel Corsu. Zavirio je i uočio ključeve u kontakt bravici. Ušao je i stisnuo papučicu gasa. Policija mu je sutradan ušla u trag, predao joj je ključeve automobila. No, samo dan kasnije, ponovno se \"bacio u akciju\".

>>Dječak (13) naišao na automobil s ključem u bravi pa se odvezao

Odvezao se Golfom kojeg je zatekao u subotu u Ulici Ive Lole Ribara u Valpovu.

- Automobil je ubrzo pronađen u blizini Bistrinaca na obali Drave - izvijestio je Marko Ćaleta, glasnogovornik PU osječko-baranjske. Vozilo je vraćeno 48-godišnjem vlasniku iz Petrijevaca. Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku bit će podneseno posebno izvješće.

Riječ je, inače, o dječaku koji iza sebe ima poveći broj kaznenih djela, uglavnom krađa.

Ključne riječi

Komentara 7

TO
Toni50
11:31 26.08.2012.

Kukavice novinarske neče da dečka-dijete da pohvale; nesmiju .. Preko 500 km i bez jedne ogrebotine super talenat-i to bez dozvole i škole. Osim toga drsko je tvrditi od strane novinarčeka ukrao auto kada se to nikada kod nas nee tretira kao krađa nego "posudba" te nitko od takovih praktikanata neide u zatvor zbog "posudbe" !

OK
okvardz
11:47 26.08.2012.

Gospodo draga ako Sanader ,Polancec i ostala gospoda ni su nista ukrali onda i ovo nije kradja nego je zlouporaba polozaja.Decec se slobodno sece cestom i vidio da ima ljudi koji nemaju cime razmisljati jer ostavljaju kljuceve u autu i zloupotrebio je svoj polozaj slobodnog setaca.Na zalost crni humor ali stvarnost.

OL
olovka
11:17 26.08.2012.

Nemoj da ga dirate , kaznjavajte roditelje ,a posto oni nesmiju od drzave da ga uce postenju (batina je iz raj izasla) kaznjavajte mafiju koja donosi zakone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije