Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Mostara

Dječak (10) se igrao skrivača pa umro u bačvi

bosanska policija
Foto: Pixsell
16.07.2014.
u 13:07

Djeca koja su se igrala s njim, uzalud su ga tražila. Nisu ga mogli pronaći pa su odustali i nakon nekog vremena otišli kući.

Dječja igra u mjestu Nevesinje kod Mostara završila je tragično.

Nekoliko dječaka i djevojčica igralo se skrivača, a jedan 10- godišnjak htio je pobijediti u igri i pronaći mjesto gdje će ga teško pronaći. Skrio se u plastičnu bačvu u prizemlju kuće i zatvorio poklopac, piše Bljesak.info

Djeca koja su se igrala s njim, uzalud su ga tražila. Nisu ga mogli pronaći pa su odustali i nakon nekog vremena otišli kući.

- Čula sam da se igrao sa prijateljima i da ga oni nisu mogli naći, pa su otišli kući. Međutim, prava panika je nastala kada je majka djeteta primijetila da ga nema. Otišla ga je tražiti, ali je bilo uzalud. Poslije nekog vremena majka nesretnog dječaka ušla je u prizemlje kuće i pronašla dijete u plastičnoj bačvi. Pokušala ga je oživiti i pozvala je Hitnu pomoć, ali je nažalost bilo kasno, nisu mu mogli pomoći", ispričala je susjeda.

>>Dječak lovačkom puškom ubio najboljeg prijatelja

>>Pedofil zečevima namamio dječaka (9) i pokušao ga silovati

Komentara 2

TA
tajnam
13:51 16.07.2014.

Bez komentara :(

MA
majogusi
17:56 16.07.2014.

Od mene i moje obitelji iskreno saocesce, vama i vasim bliznima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije