Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN

Dječaci uhićeni zbog ubojstva 15-godišnje vršnjakinje

pol
afp
VL
Autor
Hrvoje Dečak
25.10.2010.
u 15:39

Rebecca Aylward u subotu je otišla k prijateljima, a u nedjelju ujutro njezino je tijelo pronađeno u šumi u Bridgendu.

Dva su dječaka iz južnog Walesa u dobi od 15 godina uhićena i osumnjičena za ubojstvo također 15-godišnje Rebecce Aylward. Njezino je tijelo u nedjelju ujutro pronađeno u šumi u Bridgendu, a nestanak je prijavila majka nakon što se djevojka u subotu nije vratila kući iz posjeta prijateljima u Sarnu.

Kako pišu britanski listovi, policija moli građane koji nešto znaju o djevojčinu kretanju u subotu i o tome s kim je sve bila u društvu da dojave najbližoj postaji.

Derek Lewis, koji živi blizu mjesta pronalaska tijela, izjavio je da je to mjesto popularno među mladima koji se okupljaju tamo, čak se nađe i desetogodišnjaka. - Znaju biti bučni, glasno se smijati, ali nikad dosad nije bilo problema s njima, kazao je.

- U ovom teškom trenutku naše su misli i molitve s Rebeccom i njezinom obitelji, kazao je nadbiskup William Isaac.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
16:26 25.10.2010.

tuzno ;-(

OB
-obrisani-
17:26 25.10.2010.

I oni su tzv Zapad a Hrvatska nije ...takvog smeca i Hrvatska je puna.

OB
-obrisani-
17:31 25.10.2010.

\"Namirisala\" se dječurlija\",pa se \"zaigrali\"...Hladnokrvni Englezi pojma nemaju šta im \"mališani\" rade,oni trče za lovom,pa eto ti sad.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije