Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remetinec

Đapić posjetio Krajinu, optuženog za ratni zločin u Gruborima

anto đapić
Slavko Midžor/PIXSELL
05.09.2011.
u 15:20

Krajinu optužnica tereti da kao zapovjednik postrojbe u sklopu Antiterorističke jedinice Lučko nije spriječio svoje podređene u ubojstvima šest osoba u tom selu.

Počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić posjetio je danas prijatelja Božu Krajinu koji se nalazi u istražnom pritvoru u Remetincu pod optužbom za ratni zločin u selu Grubori 1995. godine. Krajinu optužnica tereti da kao zapovjednik postrojbe u sklopu Antiterorističke jedinice Lučko nije spriječio svoje podređene u ubojstvima šest osoba u tom selu.

– Poznajem ga godinama, živjeli smo u istom kvartu. Njega optužuju zbog ratnog zločina po zapovjednoj odgovornosti i to je najveća glupost – izjavio je za Večernji list Anto Đapić.

U Remetinec je došao, kaže, Krajini dati potporu, ali je naglasio kako je riječ o privatnom posjetu prijatelju te da ne želi na tome skupljati političke poene.

 

 

Komentara 11

NE
nemavišehrvatske
16:31 05.09.2011.

miro.perisin dobra komentar, samo nama Hrvatima treba jedan wikileaks da nam otvori oči jer dosjei iz Beograda će doći možda za sto godina, a što onda vrijedi istina.

CH
chemica
17:42 05.09.2011.

\"Magistru\" prigustilo s kreditima pa bi opet u Sabor? Jadan onaj tko ima takve prijatelje. Još da me u zatvoru posjećuju...

PR
prepri43
15:54 05.09.2011.

U bivšoj JNA su posebno naglašavali kako će se agresor služiti petokolonašima i da zato treba najoštrije obračunati s takvim ljudima koji će djelovati u civilu! Tu vrstu obuke prošli su svi vojni obveznici koji su služili vojni rok uu toj soldateski.Danas se očito smatra da nije bilo među civilima nijednog petokolonaša iako se dobro zna kako su iz Beograda indoktrinirali svoju manjinu u Hrvatskoj.Danas pouzdano znamo kako su završili svi oni iz Hrvatske koji nisu željeli ostati živjeti u Jugoslaviji! Isto tako se zna da su mnogi nedužni ljudi ubijeni samo zato jer su bili označeni za nacionalno sumljive. Srbima se uglavnom ništa od navedenog nije dogodilo,a oni vrište i optužuju sve unaokolo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije