Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hsp ante starčević

'Đapić i Srb boje se HDSSB-a i HDZ-a pa su se okomili na ženu'

pero ćorić
Branimir Bradarić/VLM
04.09.2012.
u 12:55

HSP je stranka na papiru, uvjeren sam da će se ugasiti nakon izbora, a onda bismo mi mogli napraviti jedinstvenu pravašku stranku, kaže Pero Ćorić

OSIJEK – Ante Đapić i njegova marioneta Danijel Srb nisu se usudili dirnuti u HDSSB i HDZ, koji im uzimaju preostale članove, pa su se okomili na ženu. No, i oko nje ima onih s brkovima pa im mogu odgovoriti – rekao je Pero Ćorić, glavni tajnik HSP-a dr. Ante Starčević.

Reagirao je tako na optužbe čelnika pravaša Danijela Srba kako je za nesuradnju među desnicom odgovorna predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić, "čija se stranka ponaša kao interesna skupina".

– Uzeli smo im sve što je vrijedno, mlado i obrazovano. Neki nam se članovi i danas nude, ali nema mjesta. Preostali su otišli u HDZ i HDSSB, ali to ne bih komentirao – nastavio je Ćorić.

Za HSP je kazao kako je stranka koja postoji samo na papiru te će se nakon izbora, uvjeren je, i ugasiti.

– Postoji šansa da tada mi sjednemo i napravimo jednu jedinu pravašku stranku. Nemamo iluzija da će do ujedinjenja doći prije izbora – istaknuo je.

Dodao je i kako vode pregovore oko stvaranja demokršćanskog bloka, s HDZ-om i HSS-om.

– S HSS-om ćemo izaći na izbore, već smo u nekim županijama i potpisali dogovor – poručuje.

Ustvrdio je i kako HSP prima "njihov novac", u iznosu od 151.500 kuna, a troše ga, tvrdi, Đapić i još trojica.

– Nakon izbora nećemo naći samo praznu kasu, nego nećemo naći ni kasu! – zaključio je.

Komentara 15

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:11 04.09.2012.

Vesele boje,...pravi blagdan.

OB
-obrisani-
13:22 04.09.2012.

Za HDSSB se barem cuje u javnosti kada stite pojedinca, regiju, drzavu ili nacionalni interes, za ove se bas i ne cuje jedino kada se medjusobno svadjaju tu su jaki !! Evo izborni zakon je katastrofa, steti opasno svima iziz desne orijentacije pa imamo tako primjer da 300 tisuca glasaca glasa za HSP a oni nemaju niti jednog saborskog zastupnika.. Vodje desnice sute kada bude 10 dana prije izbora onda ce oni reci izborni zakon je los za nas !

OB
-obrisani-
13:10 04.09.2012.

Ovdje u recenom ima puno istine !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije