Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
facebook-prosvjedi

Đakovčani prosvjedovali: Za korizmu sam se odrekao Vlade

prosvjedi (1)
Filip Brala/PIXSELL, arhiva
11.03.2011.
u 19:10

Organizator je rekao kako je razočaran što se prosvjedu odazvalo malo ljudi.

Oko 30 nezadovoljnih građana, gotovo upola manje nego posljednji put, okupilo se na đakovačkom Korzu. Stigli su na poziv fejsbukovca Denisa Sučića, nezaposlenog građevinskog radnika iz Tomašanaca.

Uzvikujući "Dolje Vlada" stigli su s parolama "Za korizmu sam se odrekao Vlade", "Naša Vlada – šaka jada", ali i "Ergela, rodilište, Mimoza, sve nam uzela ista koza". Organizator je rekao kako je razočaran što se prosvjedu odazvalo malo ljudi, ali je poručio da od njih neće odustati sve dok "Vlada ne odstupi".

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:03 13.03.2011.

\"Druze tito ja bih nesto pito gdje je nase iz silosa zito\"? Djakovcani ne zaboravljaju nedjela crvenih kmera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije