Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovor s Vladom
Povratak na članak

Đakovačkom ergelom ipak se neće upravljati iz Lipika

Ravnatelj đakovačke ergele bit će i ravnatelj Centra za konjogojstvo, a lipička daje zamjenika. Sve nadzire jedinstveno upravno vijeće.

Komentari 5

BZ
Branko Zajec
19:08 27.08.2010.

E sada, kada bi mi netko objasnio u koju ergelu je došla kriminalistička policija, bio bi još zadovoljniji. Ovako mogu zločesto razmišljati, da je zbog suprostavljanja vladi uslijedila kazna u vidu \"posjete\" krim policije, ili su možda ovi došli u u Lipik ? Bilo kako bilo, vidim da se riješio problem.

VL
Č7
čvor2.76
07:22 28.08.2010.

Zanima me , koliko u te dvije ergele ima konj, koliko ima zaposlenih u upravi ergele, a koliko radnika i konjušara.

VL
AR
ARIDAN
10:13 28.08.2010.

Čestitam Đakovčani! Trud se isplatio!

VL
JA
jankoprekobrda
11:02 28.08.2010.

A gdije ce biti kobila Suzi???

VL
MA
manoxxl
11:45 28.08.2010.

Kriminalistička policija je došla u đakovačku ergelu koju vodi sumnjiva osoba koja je još sada btw postala ravnatelj i konjogojskog centra. Zato je dosadašnji ravnatelj centra za konjogojstvo jedan od najvećih stručnjaka što se tiče konja u Hrvata Mato Čačićć morao odstupiti. Vinković je ostavljen i još tomu unaprijeđen kako bi se i dalje mogle raditi mutne radnje. Sram ih sve skupa bilo. Sva događanja oko ergele sa nazovi prosvjedima su bila izrežirana. Ovaj narod je glup ko k.... i sve popuši pa na kraju i njega. Koji smo mi papci?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.