Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Dizajneru policija pronašla dva kilograma trave i 52 grama speeda

marihuana (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
10.03.2011.
u 11:01

Splitska policija pretražila je i kuću u Žrnovnici koju koristi Janja D. (26). Imala je 30 grama marihuane upakirane u 12 plastičnih vrećica i digitalnu vagu

U stanu i osobnom vozilu koje koristi Bruno V. (24) iz Splita, po zanimanju dizajner unutrašnjih prostora, policija je u srijedu pronašla dva kilograma marihuane i 52,1 gram speeda. Na temelju naloga za premetačinu policajci su pokucali na vrata stana u Pazdigradskoj ulici, nakon čega im je Bruno predao marihuanu. Pronađeni su i digitalna vaga i mobiteli. U vozilu Renault Clio pronašli su speed i još jednu digitalnu vagu. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

U Žrnovnici, pretragom obiteljske kuće kojom se koristi Janja D. (26), pronađeno je 30 grama marihuane. Pet plastičnih vrećica s travom pronašli su u stanu, a još sedam na terasi. Imala je i digitalnu vagu. I ona je u policiji na kriminalističkom istraživanju.

Marin P. (33) koji je dan ranije priveden zbog 52,6 grama speeda kazneno je prijavljen, a istražni sudac ga je pustio na slobodu.

Ključne riječi

Komentara 4

MU
mala ulica
11:01 11.03.2011.

Onaj sa speed-om pušten doma. Tako mladi! Samo po teškim stvarima, manje su opasne i psihički i zakonski.

OB
-obrisani-
11:26 10.03.2011.

Lijepa biljčica, izdašna a jeftina. En+, dekorativna.

Avatar tkozna
tkozna
12:33 10.03.2011.

Nedostatku mašte pasimo i pušimo travu,ludilo u kreaciji. No ovdje očito ima i elemenata veleprodaje i maloprodaje. U pržun s njim i tamo neka vodoravne linije dizajnira!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije