Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVLJAJU SVIJEĆE, IGRAČKE...

Dirljivi oproštaji od djevojčice: 'Konačno si slobodna, imaš krila i letiš s anđelima'

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/18
05.04.2021.
u 15:23

Ispred zagrebačke bolnice u kojoj je djevojčica izgubila svoju bitku za život ostavljeno je mnoštvo plišanih igračaka i lampiona

Smrt dvogodišnje djevojčice iz Nove Gradiške zavila je Hrvatsku u crno. Nakon što su mnogi poznati Hrvati istupili javno protestirajući protiv sustava koji je zakazao, a društvene mreže su preplavile objave građana ogorčenih tužnom sudbinom djevojčice, dio građana odlučio je djevojčici odati počast ispred dječje bolnice u Klaićevoj.

Ispred zagrebačke bolnice u kojoj je djevojčica izgubila svoju bitku za život ostavljeno je mnoštvo plišanih igračaka i lampiona, a neki su se od djevojčice oprostili i dirljivim porukama.

- Oprosti nam što trpimo ovu državu koja ne štiti najmlađe i najslabije. Djeca su nevina, djeca su anđeli, djeca su naše blago. Počivala u miru - stoji u jednoj poruci.

- Draga malena djevojčice! Konačno si slobodna, imaš krila i letiš gore s anđelima - glasi dio druge poruke.

- Čuvali te svi dobri anđeli - piše anonimni građanin.

 

>> VIDEO Bivši udomitelji teško ozlijeđene djevojčice Branko i Darija Bojić: 'Ovo će nam biti jedan od najtežih Uskrsa'

 

Komentara 22

OB
Oblivion
15:58 05.04.2021.

Kakva krila, kakvi anđeli??? Dijete je ubijeno na okrutan način i spremljeno pod zemlju. Nije to nikakvo bolje mjesto

Avatar Bill_the_Butcher
Bill_the_Butcher
15:58 05.04.2021.

Zašto se skriva da je djevojčica Romkinja i da su joj roditelji Romi iz romskog naselja kraj Nove Gradiške?

MI
Milas
16:25 05.04.2021.

Ovdje je relevantno samo jedno pitanje. Naime, malecka je imala samo par mjeseci kad je udomljena i kod udomitelja je provela dvije, cini se, dobre godine. Udomitelji su joj bili mama i tata - za drugo nije ni znala. OdvuciOdvuci je iz tog jedinog doma, taman da je isla u bolje uvjete - a nije, je zlocin. Zasto? Da drzava ustedi novac koji ide udomiteljima? Nisu li je bioloski roditelji trazili samo zbog dodatnog djecjeg doplatka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije