Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog sumnje u krivotvorenje dokumentacije o stanju zaliha u silosima Đakovštine
Povratak na članak

Direktoru i članu uprave Đakovštine određen dvodnevni pritvor

Čelnici posrnule Đakovštine ispitani su sinoć, dali su opširan iskaz, a kako neslužbeno doznajemo, nisu priznali krivnju. Matića i Gašpara tereti se za zloupotrebu položaja i ovlasti.

Komentari 7

RO
ropa
15:57 05.02.2010.

svako se bori na svoj način - http://www.youtube.com/watch?v=Zxp7rtp_nKc

VL
AK
akil
18:31 05.02.2010.

Mislim da su gospoda stigli da cilj.Toliko pronevjeriti i još ih pojedinci brane?Lopove netreba štedjeti jer mnogima ovisi život o njihovoj prljavoj raboti!

VL
OB
-obrisani-
12:46 05.02.2010.

Hrvatska na čelu sa predsjednikom Josipovićem, premijerkom Kosor te poštenim domoljubima Čačićem, Bebićem i Sanaderom mora svima u svijetu objasniti, da neče dati ni mm mora i da se oko graničnih pitanja ide izključivo i 100% samo na Haaški sud. Hrvatska mora sve u svijetu uvijeriti i ubediti da je poštena makar je ostala bez novca, žita i proizvodnje i da na SP 2010 u Južnoj Africi neče dati nijednog gola, napraviti nijedan prekršaj i offside..Hrvatska mora hitno zatražiti da na World Cupu u nogometu sude izključivo Haaški suci a delegati moraju biti nevini vitezovi. U tim domoljubno hendikepiranim težnjama HR če kao i dosada podržavati Angela Merkel, Hannes Swoboda, Šri Lanka, Bangladeš, Kongo i Sierra Leone. Hrvatska mora zajedno sa SAD težiti odlasku i stvaranje hrvatske kolonije na Marsu, a Marko Perković Thomson mora pobijediti na Evroviziji sa nacionalnim hitom \"Arbitraža je fasada, a More je kopno...

VL
OB
-obrisani-
13:48 05.02.2010.

bojim se da će ova optužnica biti nagrada lopovima koji su napravili pljačku stoljeća ,a to je milijarda kuna samo treba ući u sve tragove i ta brojka će biti zastrašujuća, a ovdje se piše kao oni su novac potrošili za poslovanje tvrtke, ali istina je sasvim drugo, a to je da su lovu oni ukrali jer odakle GAŠPARU samo u đakovu 4 stana +2 kuće te stanovi po zagrebu i moru, pa odakle MATIĆU 2 stana u zagrebu+ stan u centru Beča, tu još nedostaju IVO GRBEŠA, JOZO GAVRANOVIĆ, KOJI SU IZMIGOLJILI NA NEKI ČUDAN NAČIN , ali GAŠPAR I MATIĆ jesu trenutni krivci

VL
MM
Mladen Miletić
14:27 05.02.2010.

Direktoru i članu uprave Đakovštine određen dvodnevni pritvor, Da nije javno naredila glavna vladarica g. Kosor nebi nitko niti kulcem maknio ! Sada se samo da se dozna nešto novo da se počne pisati i da onda se vidi štaa če opet g. narednica reči..

VL
OB
-obrisani-
14:53 05.02.2010.

mister jedi govna , kada se nešto radi tebi nevalja kada se neradi tebi nevalja pa ko bi ga tebi namjestio da ti dibro stoji

VL
MO
mozel
14:53 05.02.2010.

Ti prokleti kudić slovenska barabo nečeš preko Hrvatskoga mora pa češ vidjeti koliko će da košta prelaz preko do međunarodnih voda.50 eura po bruto registarskoj toni Kudiću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.