Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema mukte

Direktor u Pirovcu u marini vezao svoja tri privatna broda. U dvije sezone uštedio si 12.000 eura, ali je zaradio kaznenu prijavu

Pirovac: Potpredsjednik Vlade RH Predrag Štromar prisustvovao otvorenju nove marine
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
15.04.2022.
u 10:31

Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava - rekao nam je Šime Pavić glasnogovornik šibenske policije

U Službi kriminalističke policije, Odjelu gospodarskog kriminaliteta i korupcije, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom osumnjičenim za zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni u vremenskom periodu od 1. lipnja do 30. rujna 2019. i od 1. lipnja do 30. rujna 2020.g. u Pirovcu, u svojstvu direktora i odgovorne osobe trgovačkog društva iz Pirovca, koristio tri veza za svoja privatna plovila, a za koja u navedenom vremenskom razdoblju trgovačkom društvu kojem je bio čelnik nije platio naknade za korištenje veza kao ni za sve pružene usluge na održavanju plovila. Navedenim postupanjem je oštetio trgovačko društvo za 89.385,00 kuna.

Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava - rekao nam je Šime Pavić glasnogovornik šibenske policije. 

Komentara 1

FA
fajlpz
10:52 15.04.2022.

Dajte pustite ga pa ipak je on direktor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije