Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera spice

Dimač: Bojim se Polančecove "kriminalne duge ruke"

\'Unutrasnja Zagreb Hrvatska 30.10.2009. Presica u Ministarstvu Gospodarstva, rada i poduzetnistva Republike Hrvatske u kojoj je Damir Polancec dao ostavku, Ulica grada Vukovara 78.  Photo: Anto Magza
Anto Magzan/PIXSELL
14.04.2011.
u 08:00

- Polančec je kročio stepenicu više, prema meni, i kazao: Platit ćeš ti zbog toga što si svjedočio protiv mene, kaže Dimač

Ne bojim se ja Polančeca nego njegove "kriminalne duge ruke" – javio nam se nakon ročišta na kojemu je bivši potpredsjednik Vlade pošteđen novog pritvaranja zbog navodna utjecaja na svjedoke Podravkin menadžer Zdravko Dimač, šef predstavništva koprivničke prehrambene kompanije u Turskoj.

Ispričao je što se to zapravo dogodilo za njihova susreta na stubištu koprivničke podružnice Croatia osiguranja 31. ožujka, a zbog čega je USKOK bio zatražio ponovno Polančecovo pritvaranje.

Dimač je, kaže, išao produžiti policu osiguranja za automobil, a Polančec je bio kod šefa podružnice CO-a Nikole Gregura, bivšeg HDZ-ova župana Koprivničko-križevačke županije.

– Mirno smo se mimoišli i promrmljali pozdrave, a onda se Polančec okrenuo i "zahvalio" mi što sam svjedočio protiv njega. Na to sam mu kazao da ne želim lagati ni zbog njega niti zbog koga drugoga. Rekao mi je potom da je on zaslužan što sam se uopće mogao vratiti u Podravku nakon što mi je prestao radni odnos u Bilokalniku, krenuo je stepenicu više prema meni i zaprijetio: 'Platit ćeš ti to meni!' – tvrdi Dimač, bivši član HDZ-a, koji je iz stranke isključen dok je Polančec bio šef koprivničkog ogranka.

>>Cijeli tekst pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista

Komentara 78

OB
-obrisani-
18:35 14.04.2011.

Polancec vodim te pice kod Madjara u Gyekenyes na borsodi pivo.

OB
-obrisani-
08:06 14.04.2011.

Hrvatski rezhim je kriv sto se namnozilo ovoliko kriminala rezhim je stvorio povoljnu situaciju i zakone pa se kriminal mnozhi i mnozhi....

OB
-obrisani-
11:50 14.04.2011.

Dimač: Bojim se Polančecove \"domoljubne duge ruke\" jer dok njegovi domoljubni štovatelji skaču na Thompsonovom koncertu \"nevini vitez Damir\" se zbrine, snađe i jami na \"Pravi Hrvatski Način\"..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije