Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PULA
Povratak na članak

Roditelji ostavili drogu na stolu: Jednogodišnjak progutao ecstasy, oduzeli im dijete

Navedenom mjerom, dijete će Centar narednih 30 dana, od 18. siječnja, provjeravati kako bi ustanovili sve okolnosti

Komentari 4

HR
Hrvatka
00:19 03.02.2021.

Ako se roditelji inace ne drogiraju, vratiti im dijete. Obzirom na moje iskustvo sa Centrom za soc. skrb Novi Zagreb, i djelatnicom iz CZSS u Kumicicevoj, treba ukinuti sve centre. U njima rade neke osobe kojima uopce nije do dobrobitiiti djeteta, vec se osoba priklanja roditelju od kojeg uzima mito jer ima za otplatiti kredit, i ne odgovara za to, vec i dalje radi u Centru. Pisano je i Ministarstvu, i pravobraniteljici za djecu sto radi, ali nitko nije nista poduzeo. Ta je od tko zna koliko osoba uzela mito da bi si otplatila kredit za stan (otvoreno, bez svjedoka izjavljuje citiram "da ju nije briga kome ce pripasti dijete, jer ona ima za otplatiti kredit"), a djetetu i roditelju je pisanjem lazi unistila dobar dio zivota. Radi takvih ukinuti Centre jer nije jedina.

VL
TE
Tena228
11:53 03.02.2021.

Ne treba osuđivati roditelje. Moze se lako dokazati jesu li ili nisu ovisnici, ali oduzeti im dijete bez jasnih dokaza je za svaku osudu drzave, CSS je leglo hladnokrvnih zombija , sociopata , tu nema nikakve kontrole njihovog rada, rade što hoće. Roditelji bi trebali tuziti soc.skrb.

VL
Avatar lasta mala
lasta mala
20:08 02.02.2021.

Za sve postoji dozvola.Samo roditelj može biti svaka šuša.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
21:42 02.02.2021.

drogirat se i imat doma malo dijete.kaj reć na ovo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.