Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnatelj OB-a Varaždin o smrti rodilje
Povratak na članak

Nakon poroda carskim rezom reanimirali majku, no 31-godišnjakinja je preminula

Trudnica je odmah zaprimljena u jedinicu intenzivnog liječenja, a zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, ponajprije prouzročenog teškom upalom pluća, donesena je odluka o hitnom carskom rezu i započeta je reanimacija

Komentari 3

PV
prcko.vita
14:34 04.05.2021.

A e, ali zato imamo balansiranje mjera, i vlasnici kafića ne kukaju da ne mogu od kile kave zaraditi prosječnu Hrvatsku plaću.

VL
UM
Uman104
14:21 04.05.2021.

Gdje je sad Čačić?? Sad ne galami za pooštravanje mjera ? Aaa, idu izbori!!

VL
US
Usputni
14:44 04.05.2021.

U posljednje vrijeme Covid propaganda se snazno usmjerila prema djeci, valjda je to "slucajno" jer Pfizer vec trazi odobrenje za cijepljenje djece od 12-15 godina. Covid ludilo ide sve dalje i sve zesce!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.