Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na D1

Detalji užasa kod Karlovca: Vozač kamiona izgubio nadzor te udario u auto, poginuo 26-godišnjak

Sudar kamiona i automobila kod Cerovca Vukmaničkog
02.09.2019.
u 08:48

Udarac kamiona na automobil 26-godišnjeg vozača koji je vozio u smjeru Karlovca bio je toliko snažan da je vozač automobila preminuo na mjestu nesreće, a 57-godišnji vozač kamiona zadobio je teške ozljede. Suputnik iz automobila, 36-godišnjak, zadobio je također teške tjelesne ozljede

Karlovačka policija nakon provedenog očevida utvrdila je da je za prometnu nesreću koja se u nedjelju navečer u 19.25 sati dogodila na cesti D1, na Slunjskim brdima u Cerovcu Vukmanićkom kod Karlovca, kriv vozač kamiona koji je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom.

– Teretnim automobilom s priključnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 57-godišnji hrvatski državljanin koji je iz neutvrđenog razloga izgubio nadzor nad upravljačem te udario u osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Nakon udarca teretno vozilo s priključnim vozilom se prevrnulo i zajedno s osobnim automobilom sletjelo izvan kolnika, gdje je priključno vozilo i dio tereta palo na osobni automobil – priopćili su iz PU karlovačke.

Video: Sudar kamiona i automobila kod Cerovca Vukmaničkog

Udarac kamiona na automobil 26-godišnjeg vozača koji je vozio u smjeru Karlovca bio je toliko snažan da je vozač automobila preminuo na mjestu nesreće, a 57-godišnji vozač kamiona zadobio je teške ozljede. Suputnik iz automobila, 36-godišnjak, također je zadobio teške tjelesne ozljede kao i vozač kamiona s prikolicom u kojoj je prevozio mlijeko. Zbrinuti su u karlovačkoj Općoj bolnici

Vozilo mladića uništeno je do neprepoznatljivosti, a njegovo tijelo iz vozila izvlačili su vatrogasci. Zbog prometne nesreće promet je tim dijelom državne ceste bio zatvoren do 23.40 sati kako bi policija i državni odvjetnik napravili uviđaj i utvrdili uzroke nesreće. 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar mos_mislit
mos_mislit
09:58 02.09.2019.

Ovo se treba uzet kao ubistvo. Pobišmo se u prometu....

MO
modovisisajteMaraschino
08:51 02.09.2019.

Brzina? Umor? Isti razlog kao onaj vozač kamiona koji nije smio voziti ali ga je robovlasnik tjerao pa sad on čeka suđenje za ubojstvo 2 curice (a ne šef)

DN
davorin.novacic
11:27 02.09.2019.

Još jedan s mobitelom u ruci za vrijeme vožnje......pretpostavljam....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije