Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN 38-GODIŠNJAK

Detalji ubojstva u Koprivnici: Umirovljenika nasmrt izbo susjed, prvo je htio ubiti ženu

U Koprivnici ubijen muškarac, policija uhitila 38-godišnjaka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/12
09.08.2023.
u 08:27

Ubojstvo se dogodilo u Zagorskoj ulici u Koprivnici, a ubijen je umirovljeni željezničar

Koprivničane je jutros potresla vijest o ubojstvu 68-godišnjeg umirovljenika čije je tijelo policija noćas pola sata nakon ponoći pronašla u njegovu domu. Ubojstvo se dogodilo u Zagorskoj ulici u Koprivnici, a ubijen je umirovljeni željezničar.  

U blizini je zatečen 38-godišnjak koji je odmah i uhićen. Epodravina je objavila kako je riječ o susjedu koji je živio na kraju ulice dok je ubijeni muškarac živio na početku ulice. Tridesetosmogodišnjak je prvo htio ubiti vlastitu suprugu, no ona je uspjela pobjeći pa je muškarac krenuo u potragu za njom. 

VEZANI ČLANCI: 

 

– Prvo je htio ubiti ženu, no uspjela je pobjeći. Nakon toga je izašao iz kuće da je nađe i nekako je završio u kući u kojoj je izbo susjeda. Ponovno je izašao na ulicu i upao u još jednu kuću gdje je ispremetao kuhinju dok ga taj susjed nije uspio savladati i izbaciti van – ispričao je jedan očevidac za epodravinu. On je ušao u kuću u kojoj se dogodilo ubojstvo i prizor je bio stravičan. 

– Bilo je užasno, galamio je, urlao. Kad sam ušao unutra, smučilo mi se, nisam to mogao gledati – rekao je susjed.

Komentara 1

RO
romobil
10:47 09.08.2023.

Dinamov navijač?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije