Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan zločin

Slavni kuhar ubio je i raskomadao ljubavnika doktora, 14 dijelova tijela razbacao po otoku

Foto: profimedia
1/2
07.08.2023.
u 14:30

Daniel Sancho Bronchalo je inače sin španjolskih glumaca  Rodolfa Sancha Aguirrea i Silvije Bronchalo. Na otoku poznatom po partyjima bili su od kraja srpnja. Kako kažu očevici, tamo se svađao sa svojim dečkom doktorom Edwinom Arrietom Arteagaom dok su bili na jednom 'Full Moon' partyju, koji svaki mesec privlači od pet do 30.000 ljudi.

YouTuber i chef Daniel Sancho Bronchalo navodno je ubio svog dečka, a onda mu je raskomadao tijelo. Kako pišu strani mediji, pokušao je njegove posmrtne ostatke baciti u more na Tajlandu. Ovaj 29-godišnjak navodno je svog ljubavnika Edwina Arrietu Arteagaa (44) prvo isprebijao, a potom mu je raskomadao tijelo. Komade njegovog tijela natrpao je u kofer

Posmrtne ostatke žrtve, njegove kukove i butove na smeću u Koh Pha Ngnanu pronašli su lokalci. 
Bronchalo je inače sin španjolskih glumaca  Rodolfa Sancha Aguirrea i Silvije Bronchalo. Na otoku poznatom po partyjima bili su od kraja srpnja. Kako kažu očevici, tamo se svađao sa svojim dečkom dok su bili na jednom 'Full Moon' partyju, koji svaki mjesec privlači od pet do 30.000 ljudi. 
Tajlandska policija kaže da je 29-godišnjak priznao ubojstvo svog ljubavnika, a svađali su se oko seksa i novca i to je eskaliralo. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon smrti je ovaj poznati kuhar prijavio Edwina kao nestalu osobu.  Neke dijelove tijela razbacao je po otoku nakon što je navodno zaplovio kajakom. Policajcima je navodno pokazao točno gdje je razbacao dijelove tijela, njih 14. 

Policijski ronioci uspjeli su pronaći glavu i ruke nesretnog liječnika, te njegove bokserice i kratke hlače. Bronchalo je zadržan u policiji, te će ga optužiti za umorstvo s predumišljajem i tajno pomicanje ili uništavanje mrtvog tijela kako bi se prikrila smrt ili uzrok. 

- Osumnjičenik je priznao da je on ubio Edwina Arrietu Arteagaa i raskomadao mu tijelo - rekao je policijski poručnik Surapong Thanomjit. 

VIDEO:

Komentara 23

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
15:42 07.08.2023.

To se u tom "svijetu" ne može dogoditi. To su "ljubavi vječne" i "nježna srca" zauvijek "gay-veseli". Ukinite tu vijest ili ćemo vas tužiti za antilgbt propagandu sudu za ljudska prava!

DU
Deleted user
19:01 07.08.2023.

Ima jedan ugledan pisac i kolumnist koji je ubojicu s Marjana okarakterizirao kao tipičnog Hrvata, Dalmatinca, katolika. U međuvremenu je prešao s JL na VL. U koju će nišu svrstati ovog ubojicu baš me zanima.

RE
reborn
16:04 07.08.2023.

Ah, dogodi se... Kad moralne kočnice popuste, onda popuste do kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije