Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slijedi obdukcija

Detalji teške nesreće: Motociklist udario u drvo i poginuo

policija očevid
Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
28.06.2020.
u 11:53

Uslijed udara, motociklist je pao na kolnik i na mjestu događaja preminuo.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 27. lipnja, oko 19.40 sati na predjelu Moračna u Općini Slivno, smrtno je stradao 51-godišnji motociklist, izvijestila je PU dubrovačko - neretvanska. 

Prometna nesreća se dogodila kada je motociklist, krećući se državnom cestom D-8 iz smjera Kleka u pravcu Dubrovnika, iz za sada neutvrđenih razloga, motociklom prešao na suprotnu kolničku traku i udario u brdo. Uslijed udara, motociklist je pao na kolnik i na mjestu događaja preminuo.

Tijelo preminulog je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se obaviti obdukcija. Promet na ovom dijelu Jadranske magistrale bio je u potpunosti zatvoren od 20.05 do 22.20 sati.

Komentara 1

CO
cobra02
21:24 28.06.2020.

u naslovu piše, motorist udario u drvo a u tekstu da je udario u brdo, u šta je udario ? i zašto autor nije pročitao naoisano i prije objave ispravio grešku ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije