Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORI SE ZA ŽIVOT

Detalji strave u Solinu: Djevojčica (1) teško ozlijeđena, uhićen muškarac koji je vatru polijevao benzinom

U nesreći kod Solina teško ozlijeđena jednogodišnja djevojčica
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.03.2024.
u 19:27

Tragedija se dogodila na izletištu kod crkve Gospe od Zdravlja u Blacama kada se okupilo društvo slaveći rođendan

Djevojčica je teško ozlijeđena u naselju Blaca u Solinu, gdje je u nedjelju oko 14 sati zadobila opekline po čitavom tijelu zbog čega je privedena jedna osoba, izvijestila je splitska policija. Policija je  oko 14 sati iz KBC Split dobila informaciju da je liječnička pomoć pružena djetetu koje ima opekline po tijelu izazvane zapaljivom tekućinom. 

"Prema do sada prikupljenim informacijama u pomoćnom objektu (pušnici) na solinskom području, za paljenje vatre osoba je koristila zapaljivu tekućinu koja se nalazila u boci te je u jednom trenutku vatra zahvatila bocu, zbog čega je osoba bacila zapaljenu bocu sa zapaljivom tekućinom u dvorište u kojemu se nalazilo dijete. Vatra je zahvatila curicu izazvavši joj opekline po tijelu", izvijestila je policija. Osoba koju se povezuje s tim događajem nalazi se u prostorijama policije te se nad njom provodi kriminalističko istraživanje dok se na mjestu događaja obavlja očevid. U bolnici se doznaje da je dijete u životnoj opasnosti.

U nesreći kod Solina teško ozlijeđena jednogodišnja djevojčica
1/10

VEZANI ČLANCI: 

Slobodna Dalmacija doznaje da je riječ o djevojčici staroj godinu i tri mjeseca te da ima teške opekline glave i lica te joj se liječnici bore za život. Tragedija se dogodila na izletištu kod crkve Gospe od Zdravlja u Blacama kada se okupilo društvo slaveći rođendan. Uzvanici su krenuli pripremati roštilj i paliti vatru, a jedan od njih polio je drva benzinom koji se nalazi u plastičnoj boci. 

Nakon što je plamen zahvatio bocu, muškarac se uspaničio i ne gledajući pozorno oko sebe u strahu je bacio bocu dalje od sebe. Na žalost, boca je najvjerojatnije pogodila nesretnu djevojčicu koja se igrala te ju je vatra zahvatila po tijelu. Članovi njene obitelji i ostali prisutni odmah su priskočili djevojčici i pokušavali ugasiti plamen, valjajući je po travi, a vrlo brzo stigla je i Hitna pomoć koja ju je odvela u bolnicu.

Komentara 7

SB
Stroga Babaroga
19:38 03.03.2024.

Koliko glup i neobrazovan moraš biti da vatru pališ benzinom?!

Avatar Marko
Marko
21:04 03.03.2024.

Dajte još ako može detalja o ozljedi male

Avatar Tombstone
Tombstone
19:40 03.03.2024.

Nesreca. Zelim curici brzo ozdravljenje, a I nesretnon covjeku da prebrodi stres

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije