Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPALILA MU SE ODJEĆA

Incident u Zaprešiću: Zaiskrilo u automehaničarskoj radionici, muškarac teško ozlijeđen

Pula: Vatrogasna kola u vožnji
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
23.12.2023.
u 17:38

Ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć je pružena u Klinici za traumatologiju

U garaži u prizemlju kuće u Zaprešiću jučer je došlo do tragičnog incidenta u kojem je teško ozljieđen 66-godišnji muškarac. On je u petak oko 17:30 sati u mehaničarskoj jami obavljao demontažu spremnika goriva na osobnom automobilu marke Toyota u vlasništvu 65-godišnje članice obitelji.

Tijekom radova, najvjerojatnije uslijed kvara na električnoj instalaciji jedne od dviju svjetiljki koje je mehaničar sproveo radi osvjetljenja, došlo je do iskrenja i zapaljenja para benzinskog pogonskog goriva nakon čega je plamen zahvatio njegovu odjeću, izvijestili su iz PU Zagrebačke. 

Ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć je pružena u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Požar na vozilu ugasili su vatrogasci, a šteta zasad nije utvrđena.

VIDEO Kći profesora uhićenog zbog tučnjave u školi: 'Tata je dobro, koliko može biti'

Komentara 2

SK
SkvikiZg
18:47 23.12.2023.

Napuniš ga s vodom i skineš bez problema.

CH
chemica
17:45 23.12.2023.

To će reć svaki automehaničar, da nema goreg od popravljanja spremnika za gorivo. Ne možeš ti to toliko očistiti od goriva i plinova, a da budeš siguran da neće grunuti kod švasanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije