Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA BOŽIĆ

Detalji strave u Parizu: Otac priznao da je ubio četvero djece i suprugu, rekao da je čuo zvukove

Assailant attacks passersby in Paris
Foto: STEPHANIE LECOCQ/REUTERS
1/2
29.12.2023.
u 00:03

Policija je tijela otkrila oko 21 sati u ponedjeljak, na Božić, i to nakon dojave susjeda koji su rekli da su čuli buku u noći s Badnjaka na Božića

Otac (33) koji je bio u bijegu nakon što je policija u stanu u Parizu na sam Božić pronašla pet tijela, suprugu i četvero djece, priznao je kako ih je usmrtio te kazao istražiteljima kako je ''čuo glasove koji su mu rekli da to napravi''. U slučaju koji je potresao Francusku policija je već dan nakon pronaći 33-godišnjaka, inače vodoinstalatera po struci, a policija je u međuvremenu objavila što se točno dogodilo.

Tužiteljica Jean Baptiste Bladier objavila je ove srijede kako su 35-godišnja majka, inače s Haitija, i njene 10-godišnja i 7-godišnja kćer primile svaka po 10 ubodnih rana koje su im bile nanijete ''s velikom agresivnošću''. Drugo dvoje djece, 4-godišnji dječak i beba od devet mjeseci su usmrćene utapanjem, dodala je tužiteljica, prenosi The Guardian.

- Osumnjičenik nije mogao utvrditi razlog zbog kojeg je to učinio, nije osjećao ništa nakon što je ubio svoju obitelj - objasnila je. Otac je i inače imao povijest mentalnih bolesti, a još je od 2017. primao lijekova za depresiju i psihotično ponašanje. 

Policija je tijela otkrila oko 21 sati u ponedjeljak, na Božić, i to nakon dojave susjeda koji su rekli da su čuli buku u noći s Badnjaka na Božića. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Šest dana zatočen proveo u slupanom autu, izdržao pijući kišnicu: Spasili ga prolaznici

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lola lola
lola lola
03:31 29.12.2023.

Religija je mentalna bolest. Ljudi razgovaraju s nevidljivim bicima koja im govore da moraju nekoga ubiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije