Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA MOTOCIKLU

Detalji nesreće na Murteru: Maloljetnik je u zavoju pretjecao preko pune crte 2 auta, poginuo na licu mjesta

motociklist
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
22.10.2021.
u 09:46

O navedenoj prometnoj nesreći posebnim izvješćem će biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 15,55 sati dogodila na državnoj cesti 121 Murter - Jezera smrtno je stradao motociklist.

Do prometne nesreće je došlo na način da je maloljetnik, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, upravljajući neregistriranim i neosiguranim motociklom Gilera koji je ranije odjavljen, dok nije imao uredno pričvršćenu zaštitnu kacigu, u desnom nepreglednom zavoju preko pune crte pretjecao dva osobna automobila.

Prvi automobil je pretekao, a prilikom pretjecanja drugog automobila, da se prethodno nije uvjerio da to može napraviti na siguran način, dolazi do sudara motocikla i nadolazećeg osobnog automobila Honda zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 43-godišnjakinja i koji je dolazio iz suprotnog smjera. Od siline udara i zadobivenih ozljeda vozač motocikla je preminuo na mjestu događaja.

O navedenoj prometnoj nesreći posebnim izvješćem će biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
Oblivion
12:14 22.10.2021.

Darwin approved

VI
vidum
14:49 22.10.2021.

Skuter a ne motocikl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije