Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ PERIŠ

Zvuk na snimci iz noći nestanka Periša: Menadžer restorana kaže da kamera ne snima zvuk

Rekonstrukcija Matejeveog kretanja
Foto: MUP Srbije
17.01.2022.
u 14:28

Zvuk sa snimke na kojoj se nestali 27-godišnjak Matej Periš spušta po stepenicama u smjeru restorana Savanove nije autentičan

Više od dva tjedna traga se za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem koji je 31. prosinca nestao u Beogradu nakon što je iz nepoznatog razloga napustio noćni klub u kojem je bio s prijateljima.

Zbog velikog interesa javnosti za potragu koju budno prati cijela regija, srpska policija objavila je detaljnu rekonstrukciju događaja i objasnila zbog čega su potragu isključivo vezali za rijeku Savu i obalni pojas rijeke, a u zadnje se vrijeme pokušavao otkriti razlog zbog kojeg je Matej trčao u smjeru restorana "Savanova". 

VIDEO Srpska policija stalno zaprima dojave o Mateju Perišu: 'Napravili su pravu pomutnju'

 

Na stranici "Nestali Matej Periš", koja je otvorena na više društvenih mreža, napisali su kako se možda radi "o najvećem detalju koji je svima promaknuo" uz napomenu da se u devetoj sekundi videa pozornost obrati na uzvik nepoznate osobe, koji nije autentičan.

Zvuk sa snimke na kojoj se nestali 27-godišnjak Matej Periš spušta po stepenicama u smjeru restorana Savanove nije autentičan, javlja Index.

Kratko je to potvrdio i menadžer Savanove Ljubomir Ilić.  - Naše nadzorne kamere koje su postavljene izvan lokala nemaju zvuk, odnosno ne snimaju zvuk - objasnio je. 

Članak je ispravljen i dodatno uređen 24.1.2022. nakon upozorenja na pogrešku portala Raskrinkavanje.ba

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
22:09 17.01.2022.

Ne prikazuje se tko je došao prije njega, tko ga je dočekao... Isto tako kad je on nestao u vodi, ti koji su bili tamo morali su i otići...

DU
Deleted user
22:03 17.01.2022.

Čuje se nešto kao Ajde ustani.... Ali ako nadzorne kamere nemaju zvuk.... Otkuda onda zvuk na snimci??? I gdje je snimka prije njegova dolaska, i kad je nestao u vodi? Ništa prije, ništa kasnije... Mutno da ne može bit mutnije!!!

ST
StariSokol
09:29 18.01.2022.

Zar nije čudno da glavne aktere ili učesnike u događaju to jest njegove prijatelje dva tjedna nakon događaja nitko ništa ne pita. Da su imali neznam kakove korone moglo ih se ispitati. Nisu bili na respiratoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije