Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ ENGLESKE

Desetljećima dolazili na grob: Zbog objave na Facebooku ostali su u potpunoj nevjerici

Screenshot/Google Maps
22.09.2022.
u 21:56

Lynette (42), Sylvijina kći, rekla je da je njezina majka bila slomljena kad je shvatila da njezin otac toliko dugo počiva u potpuno zaboravljenom grobu "bez cvijeća, bez posjeta, bez ičega".

Sylvia Ross (67) ostala je u šoku kada je saznala da je grobnica u kojoj je vjerovala da je 1979. godine pokopan njezin otac John zapravo pripadala drugom pokojniku. Žena je zajedno sa svojom kćeri Lynette shvatila grešku tek nakon što je primijetila objavu na Facebooku o pogrešno postavljenoj ploči koju je vijeće premjestilo.

Teško je zamisliti emocije koje je Sylvia Ross osjetila kada je otkrila da je 43 godine palila svijeće na grobu nepoznate osobe dok je njezin otac počivao pokraj njega. Iznenađujuća situacija dogodila se na groblju Witton Park u  Aucklandu, piše Daily Mail.

Lynette (42), Sylvijina kći, rekla je da je njezina majka bila slomljena kad je shvatila da njezin otac toliko dugo počiva u potpuno zaboravljenom grobu "bez cvijeća, bez posjeta, bez ičega".

Naime, saznalo se i da je obitelj posjećivala grob Fredericka Browna koji je također umro iste godine.

Greška je potvrđena tek kada je obitelj Brown htjela postaviti spomenik na svojoj dvostrukoj parceli, ali su shvatili da nema dovoljno mjesta pa su kontaktirali Vijeće okruga Durham. Nadležne službe ispričale su se za ovaj nemili događaj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije