Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trpio bolove i...poglede

Deset godina na licu nosio tumor težak 6 kilograma!

tumor,Stefan Zoleik
Foto: Reuters Screenshot
1/3
30.05.2014.
u 20:17

Slovak Stefan Zoleik nakon operacije napokon može živjeti normalno

Slovački liječnici uklonili su 6 kilograma težak tumor koji je punih deset godina nekontrolirano rastao na licu Stefana Zoleika.

Nesretni muškarac koji boluje od rijetke Madelungove bolesti, a koja uzrokuje nekontrolirani rast masnih stanica, sve je to vrijeme trpio neugodne poglede okoline, piše Reuters.

– Svako malo netko bi me odmjeravao. Nije mi bilo lako sve to podnositi – kazao je Zoleika kojemu je petosatna operacija 22. svibnja promijenila život.

– U 30 godina rada nikada nisam vidio ovakav slučaj – komentirao je kirurg Igor Homola dok je zadovoljni pacijent kazao da se sada konačno osjeća dobro te da ne trpi bolove.

– Napokon se mogu vratiti normalnom životu – zaključio je Zoleika.

>>Pomozimo malom Mariju da se oporavi nakon teške operacije

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
21:26 30.05.2014.

na kraju se ipak odlučio da plaća dopunsko , bilo je već pretežalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije