Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAFOLOGINJA
Povratak na članak

'Nemoguće je da se Lovren tri puta jednako potpisao'

Ni jedan čovjek ne može se potpisati ni dva puta jednako, a kamoli tri puta jer uvijek postoje sitne rukopisne razlike. Laiku se može učiniti da se netko potpisuje identično, ali mi mikroskopski gledamo detalje u potpisu i uvijek se nađu razlike, što je i normalno. Ovdje se radi o potpunom preklapanju, istaknula je vještakinja Jasna Galeković.

Komentari 86

GU
Gustirna
15:26 21.11.2017.

Kako revno saraf novinari prate aferu mamic ali ni slucajno nece da se pojave na suđenju za aferu "bankomat" gdje se je vec otkrio kriminal i falsificiranje dokumentacije od strane bajica i cvitana...znaci revno prate aferu mamic iz mrznje spram mamica a ne profesionalnosti...

VL
Avatar MK
MK
15:15 21.11.2017.

Pa kakva je "forma" za požurnice propisana? Mogu požurnice biti i samo usmene, moraju li one uopce biti podpisane? Ako Lovren stoji iza tog podpisa i ne osporava ga - pa koje su to idiotarije ove grafologinje? ...To ako printani out-put iz faxa ne dogovara faxovima iz tog vremena - to je trag i to se moze koristiti, ali osporavanje podpisa koju osoba kojoj pripada ne osporava je balkanska-idiotarija!

VL
MV
Mijat vrdoljak
14:42 21.11.2017.

Nisam grafolog ali ja svoj potpis dok sam bio u biznisu sam za neke manje važne prilike imao elektronski pohranjen, men slani faxovi su ispoisivani na laser pisačima ili pisaču . Toliko o vrijednosti vještačenja. Ovdje ne ulazim u istinitost i pravo na potraživanja gospodina Lovren niti me to zanima.

VL
GU
Gustirna
15:30 21.11.2017.

...a mesicu grafolozi uopce nisu vjestacili jesu li mu isti potois na dokumentima za oba stana koje mu je kupio nepoznati prijatelj...to njegove zastitnike bajica i cvitana uopce ne zanima..

VL
ZE
zebra11
16:59 21.11.2017.

Jel moguće da su naši novinari i panjevi u uskoku toliko glupi? Od njih su gluplji samo komentatori sdp-a na ovom portalu! Koje oni konstrukcije izvode pa to nije normalno.

VL
AR
Artukovic
15:56 21.11.2017.

Nerazumijem sto nekome iz ovog clanka nije jasno.Lovrenov potpis je pohranjen u kompjutoru Lyonovog covjeka koji je zaduzen za pozurnice ili upozorenja,da nekazem odvjetnika.Sa tim papirima na kojima se potpis naravno preklapa jer je samo kopija prvog potpisa je Dejan trazio da mu dinamo isplati njegov novac u tri navrata,a sto ga prema ugovoru pripada.Sad sto je drzavno odvjetnistvo pomislilo da su u lazi nasli Lovrena...e tu su se malo z......i kao i sto kaze gospođa strucnjak......ona nemoze znati jer njegov potpis pohranjen u kompu.Pojeo vuk magare.

VL
Avatar lisabon
lisabon
14:55 21.11.2017.

U ovom "dobronamjernom"tekstu,tek na kraju stoji da je moguce da je lovrenov potpis pohranjen digitalno.Dakle,a to se radi i kod nas u HR,pohranis potpis digitalno i dajes npr javnobiljeznickom uredu,suglasnost da se isti koristi.No kao i obicno,da se zapali narod i unaprijed osudi krivac,clanak nedvojbeno sugerira necju krivnju iako kraj ostavlja to pitanje otvorenim i vjerojatno u ovom slucaju istinitim.

VL
ŠT
ŠtoReći
14:16 21.11.2017.

Zašto ne mogu komentirate one koji žele foteljicu pa tjeraju zečiće iz šume i čiste? Neke je dozvoljeno pljuvati i komentirati a druge ne...

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:03 21.11.2017.

ajd, prestanite, pa lovren je u zadnje dvije godine na potpuno isti način skrivio nekoliko golova, kako ne bi onda mogao napraviti dva tri identična potpisa?!

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
14:00 21.11.2017.

Ako može odigrati loše 3 utakmice zaredom zašto se ne bi mogao 3 puta jednako potpisati... :)

VL
PR
propalismoFranjoskroz
15:50 21.11.2017.

U zemlji gdje je okrivljenik mahao, vikao, upozoravao, nekoliko minuta nesretne Talijane, sud je zaključio da je sve to radio u nesvjesti.Ne vidim kakav će biti problem sa tri lažna potpisa.

VL
ZA
zarac
14:09 21.11.2017.

Što reći, taj čovjek je stroj!

VL
Avatar 3P Petrov-Pavliček-Pupovac
3P Petrov-Pavliček-Pupovac
14:14 21.11.2017.

Pa jel može čovjek imati skenirani potpis i svaki ga put zalijepiti na dopis, i onda dopis poslati mailom? Ko što, recimo, radim ja, i sve koje poznajem, kad šalju dopise? To niste učili u Školi za kriminalističko vještačenje "Dr. Milijan Brkić"?

VL
SX
sudbina x
14:26 21.11.2017.

Pa tko bi ovima udovoljio...? Kad se potpišeš svaki put isto nije dobro ako se potpišeš svaki put drukčije opet nije dobro...Sjetimo se slučaja Saucha...Takve stručnjake ja od kuruze napravim...

VL
KO
konoplja
13:59 21.11.2017.

Zar je netko mislio da oni govore istinu? Pa to su sve kriminalci, na sve načine pokušavaju prevariti svoju domovinu u koju se svakodnevno kunu, takvi su današnji domoljubi. Čudi da nisam još pročitao kako je neki ateist zamračio lovu, sve neki vjernici i domoljubi, ipak nam nešto to govori! Uz Boga se lakše krade!

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:37 21.11.2017.

Ma koje otkrice, da lopovi i lazljivci kradu i lazu. Ma tko bi to mogao pretpostaviti u banana drzavi poznatoj po postenju i transparentnosti. Mamic i Horvatincic su olicenje hrvatskog "postenja" prema tome sve sto je vezano uz njih, a Lovren je itekako vezan u kleptomana Mamica, obiljezeno je prevarom, ombanom i lopovlukom. Pa normalno da su svi tzv. ugovori i ostali papiri lazirani, kako bi inace trgovacki putnik Mamic postao multimiljuner. Samo se "stoka sitnog zuba" kako ju je popularno nazvao otac nacije Franjo Tudjman, moze tome iscudjavati. Sada ce se vjerojatno braniti da je imao 'sinkopu" dok je potpisivao pa su svi potpisi identicni.

VL
LA
like_a_boss
17:21 21.11.2017.

Korisnička imena: mlijeko, Artukovic, lisabon, Gustirna, MK, Mijat vrdoljak, sudbina x = svi komentari su komentari djelatnika PR agencije za krizne situacije. Ako ništa drugo, barem znamo da i sami znaju da su u teškim gov...problemima

VL
Avatar southman
southman
13:48 21.11.2017.

E ne znate vi Lovrenove sposobnosti !? eto između ostalog čovjek se može i tri puta potpuno isto potpisati !!

VL
LI
liliZG
11:03 22.11.2017.

to sam ja upravo rekla svojim bankarkama, ako vide dva moja identična potpisa to nije moje...

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
14:15 21.11.2017.

sad će još netko reći da je ovo maslo sdp-a haha cijelo vrijeme pišete kako se sdp raspada, kako je bernardić nesposoban što se onda desilo s lovrenovim potpisima, zar su mu to (ne)sposobni bernardić i jugokomunusti napravili ili jeje mamić stvarno lopov ?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.