Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra fora

Mjesecima se nije odvajao od nove djevojke pa su mu dečki napravili ovo

keiran cable
Foto: Uz dozvolu Keiraan Cablea
1/10
22.10.2015.
u 22:00

Unatoč sprovodu, njegova bolja polovica Jess inzistira da se Cable u svakom trenutku može družiti s prijateljima

Svi imaju barem jednog prijatelja koji je nestao s lica zemlje nakon što se prvi put doista zaljubio. Kod mnogih je to neizbježan dio života, a dogodilo se to i Keiranu Cableu (20) iz Južnog Walesa koji nakon što je upoznao djevojku Jess Ferugson, gotovo da nije viđen u javnosti.

Prema pisanju Daily Maila Cable je upoznao godinu dana mlađu Ferguson prije godinu i pol dana. Otada sve vrijeme provodi s njom, zbog čega su njegovi prijatelji došli na ludu ideju – umjesto da postave letke po kvartu "nestao", odlučili su biti još izravniji.

Napravili su mu sprovod! Prijatelji su mu javili da će gledati prijenos Svjetskog kupa u ragbiju. Okupilo ih se 50 i svi su bili odjeveni u crno. Unajmili su mrtvačka kola i napravili umjetni crni lijes u sjećanje na Keirana. Ispjevali su mu pjesme i napravili program sjećanja za njihova voljenog prijatelja koji je 'preminuo' i sve to objavili na Facebooku. Priča je očekivano obišla svijet. Keirana su zvali razni mediji, a postao je popularan i na Facebooku. Zahvaljujući podvali muškog društva postao popularan ne samo u Ujedinjenom Kraljevstvu nego i Italiji, Portugalu, SAD-u...

– Dobio sam stotine poziva za prijateljstvo. Ljudi su mi prilazili i pitali me mogu li se fotografirati samnom kako bi prijateljima rekli da su me upoznali. Sve izgleda kao nevjerojatan san, rekao je Cable. 

Unatoč sprovodu, njegova bolja polovica Jess inzistira da se Cable u svakom trenutku može družiti s prijateljima, piše EliteDaily.

Čini se pak, da Cable ne može odoljeti potrebi da bude uz nju cijelo vrijeme.

 

 

Amazing fake funeral for Keiran Cable awesome day!!!

Posted by Jorrie Blue Griffiths on Sunday, October 18, 2015

>> 'Facebook preljubnik' ispričao svoju stranu priče

Komentara 8

EM
emaras09
18:35 23.10.2015.

Sada čujemo prvi put za njega , a kada ju zbog svoje bolesti (ljubomore) ubije ćut ćemo za njega zadnji put.

MA
malena1983
07:15 23.10.2015.

Po čemu je on popularan? Tekst članka je besmislen.

DU
Deleted user
21:38 24.10.2015.

Nije tu nista smijesno, 2 godine nestati i provoditi samo vrijeme s partnerom je bolest, i tko zna sto se tu krije, ljubomora, posesivnost, psih. poremecaji, uglavnom netko( a mozda i oboje) tu normala nije. Znam takvih primjera, hoce see polomiti trceci kuci jer ih decko ceka, kao lude neke izletaju pred tramvaj i slicno. Takvima kad prekinu veze ostane jedino strik kao opcija, jedno je voljeti, drugo je biti toliko bolesno ovisan o nekome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije