Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nazvali ga

Dečak: Policija me ispitivala o Ivanu Turudiću

đuro dečak
Foto: Davor Javorović/Pixsell
16.08.2014.
u 10:13

Đuro Dečak kaže kako ga je prije godinu dana na mobitel nazvala osoba koja se predstavila kao djelatnik PU zagrebačkei postavila mu nekoliko pitanja

Đuro Dečak, bivši HDZ-ov zastupnik i nekadašnji zapovjednik virovitičke 127. brigade, za Slobodnu Dalmaciju kaže kako se zagrebačka policija raspitivala o sucu Ivanu Turudić, provjeravala što je radio u Domovinskom ratu i kakav je bio u mladim danima. Dečak kaže kako su ga prije godinu dana nazvali na mobitel i postavili mu nekoliko pitanja.

– Sjećam se da mi je zazvonio mobitel. Javio sam se. Osoba s druge strane predstavila se kao djelatnik PU zagrebačke. Nisam mogao vidjeti s kojeg me broja zove jer je broj bio nevidljiv, blokiran. Pitali su me o Ivanu Turudiću kao dragovoljcu Domovinskog rata, o tome imam li saznanja o njegovu mladenačkom životu. Kada sam rekao da ću provjeriti tko zove, veza se prekinula – kazuje Dečak. Turudića, kaže, poznaje kao dragovoljca kojega je on u ratu, budući da je bio zapovjednik virovitičke brigade, sam i naoružao.

– Sjećam ga se dobro, bio je hrabar dečko, ne neki salonski branitelj. Prošao je prave bitke. Koliko je meni poznato, vodio je uredan privatni život. I danas smatram da je, što se sudstva tiče, pravi čovjek na pravom mjestu – kaže Dečak.

>>Turudić: Imam dokaze da me prate i prisluškuju

>>Turudić tužio Milanovića Kolindi: Mama, on je mene prvi

>>Zašto mislim da je sudac Ivan Turudić u pravu

Komentara 47

Avatar oneworld
oneworld
10:30 16.08.2014.

Normalno da je Turudić bio hrabar čim je branio domovinu, za razliku od milanovića, bauka, stazića ,grčića i ostalih nametnika.

KO
Komacero
10:41 16.08.2014.

Drzava koja pljuje po vlastitim zrtvama ,koja mrzi sve Hrvatsko a najvise istinu i cije tajne sluzbe i vlast rade za agresora nemaju pojima o nicem.To je dokaz Hrvatske veleizdaje svih dosadasnjih Hrvatskih vlada i njihovih saboterskih politickih smradova

Avatar tupson
tupson
13:00 16.08.2014.

ako je itko u ovoj državi imao motiv diskreditirati tog suca na ovaj ili onaj način onda je to isključivo ivo sanader kojeg je taj isti sudac osudio na 19 godina robije,pametnome stvarno dosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije