Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki fond

Debeljak uz američkog partnera u Brodosplitu pokreće proizvodnju

06.05.2023.
u 06:47

Ako na svoju državu ne možemo računati, ugovarat ćemo brodove u partnerstvu s europskim brodogradilištima, kaže Debeljak

Komentara 7

PR
prajdali100
16:40 06.05.2023.

Dokle se stiglo sa obalnim ophodnim brodovima ? Ako ne budu u roku netko MORA u zatvor.

MA
MALTEZ
07:51 06.05.2023.

Pričam ti priču. Sada će zbog pokretanja posla od države tražiti sufinanciranje i garancije za kredit , a kada , bar se nadam , bude odbijen optužiti će državu za miniranje njegovog grandioznog poslovnog poduhvata. Jeftine fore propalog biznismena. Mislimm propao mu posao, On se dobro nagrabio za udoban život.

DU
Deleted user
10:25 07.05.2023.

Uspješan poduzetnik je većinom onaj tko prima novac od države ili rasprodaje državnu imovinu.Malo je onih koji su stekli kapital bez muljaže.Poznajem par takvih koji su uz pomoć politike postali uspješni.Svaki drugi put je težak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije