Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davorin Mlakar:

'Mislim da je Milanović Sanaderov čovjek, zaposlen je u MVP-u u njegovom mandatu!'

Davorin Mlakar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
14.10.2015.
u 20:13

Ja nisam bio Sanaderov čovjek, ne može mi to prišiti, odgovorio je Milanović Mlakaru

– Prema posljednjim izvješćima, izravna strana ulaganja u RH u prvih šest mjeseci ove godine pala su za 45 posto u odnosu na isto razdoblje lani – rekao je predsjednik HDZ-ova Odbora za financije Tomislav Ćorić na današnjoj konferenciji za medije. Ćorić je također rekao da je u posljednja dva tjedna prema rezultatima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u RH posao izgubilo više od šest tisuća ljudi.

Ćorić je rekao da će najavljena HDZ-ova potpora od tisuću eura za novorođenčad ukupno iznositi nešto manje od 40 milijuna eura te da će njihove mjere poticaja, prije svega zapošljavanja, omogućiti da se taj novac pronađe bez problema.

Potpredsjednik Kluba zastupnika Davorin Mlakar današnju je Vladinu odluku o isplati božićnica umirovljenicima nazvao prikrivenim financiranjem predizborne kampanje i kupnjom naklonosti birača. Također je komentirao jučerašnju izjavu premijera Zorana Milanovića, koji je na televiziji N1 HDZ-ovo vodstvo nazvao opasnim i povezao ga s bivšim premijerom Ivom Sanaderom.

– Ja nisam bio Sanaderov čovjek, ne može mi to prišiti – rekao je Mlakar.

– Daleko bi nas odvelo da vam ja obrazlažem tko su čiji ljudi. Međutim, ako ništa drugo, mislim da je Milanović Sanaderov čovjek – zaposlen je u Ministarstvu vanjskih poslova baš u njegovu mandatu! – rekao je Mlakar.

>> 'SDP-ov program nudi kombinaciju lažne samohvale i metode copy-paste naših mjera'

Komentara 86

KU
Kuburamile
20:40 14.10.2015.

Sanaderov momak Milanovic rečeno alkarskim riječnikom stasao je u njegovo doba kao njegov čovjek.

Avatar Mamlazac
Mamlazac
22:06 14.10.2015.

Sigurno je Sanaderov covjek, to je ujedno i dokaz da HDZ nikada nije uhljebavao samo svoje

JE
Jednakost
22:24 14.10.2015.

Ciji je Kutle? A Bandic?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije