Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi čelnik HNS-a

Davor Šuker i Robert Prosinečki također na listi poreznih dužnika

'23.05.2012., Varazdin - Celnistvo Dinama i buduci predsjednik HNS-a Davor Suker stigli su na sastanak s gradonaclnikom Goranom Habusem kako bi pokusali spasiti NK Varazdin. Prije sastanka ugostio ih
'Marko Jurinec/PIXSELL'
31.07.2012.
u 22:14

Šuker je državi dužan nešto više od 208 tisuća kuna, a Žuti na ime poreza nije platio gotovo 216 tisuća kuna

Predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je u mirovanje stavio djelovanje svoje nogometne akademije, duguje državi 208.301,75 kuna, pokazao je danas objavljeni popis dužnika Porezne uprave.

Među fizičkim osobama koje obavljaju djelatnost na zagorskoj adresi u rodnom Gornjem Čemehovcu pronašli smo i ime poznatog nogometaša hrvatske reprezentacije i trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog.

>>Ministre Liniću morate puno toga objasniti oko liste srama

Njegov dug iznosi 215.962,99 kuna. Njegovi susjedi rekli su nam da je njegov otac Đuro do prije 15-ak godina u Gornjem Čemehovcu imao pilanu i proizvodio palete, možda i kakvu firmu koja se bavila uvozom i izvozom, ali da tu više nema nikakvog obrta ni poduzeća, no da je Robert vlasnik restorana u Zagrebu pa možda porezni dug potječe od tamo.

>>Večerina: Na listi bi trebali biti oni koji su gradili vile našim novcem

Komentara 48

OB
-obrisani-
22:34 31.07.2012.

gospodin davor je jedan od večih ljiga medijskog prostora(bez obzira što je nekada bio nogometni velikan) i za očekivati je tako nešto od njega.... s druge strane čudi me da je robi u takvoj situaciji

Avatar cannabinoid
cannabinoid
22:40 31.07.2012.

on mora placati porez na brand.

Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
22:33 31.07.2012.

Kada će Čačić osvanuti u vašem naslovu, vidim da si dajete truda !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije