Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća

Vozio prebrzo, u zavoju sletio s ceste, udario u stup i ogradu te poginuo

nesreća
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/6
20.07.2015.
u 00:20

Teško je ozlijeđena suvozačica Martina Lesić, karlovačka novinarka

Vozač Davor Bručić Matić (32) iz Karlovca je poginuo, dok je njegova suvozačica i djevojka Martina Lesić (35), inače karlovačka novinarka, ozlijeđena opasno za život u nesreći što se u subotu oko 21 sat dogodila na cesti u Belajskim Poljicama pokraj karlovačke poslovne zone.

Uzrok nesreće je brzina, a kako je priopćila karlovačka policija, Bručić Matić upravljao je audijem A3 karlovačkih oznaka, vozeći se iz smjera Karlovca po ravnom dijelu ceste. Na ulasku u zavoj zbog brzine je izgubio kontrolu nad vozilom te sletio s ceste, zabio se u stup električne rasvjete i u ogradu obližnje obiteljske kuće. Od siline udarca, svjedoče i mještani Belajskih Poljica, i vozač i suvozačica doslovno su izletjeli iz automobila, koji je potpuno uništen.

Mještani su pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je vozača i suvozačicu prevezla u karlovačku Opću bolnicu. Nažalost, Bručić Matić uskoro je u bolnici podlegao teškim ozljedama, dok je Martina Lesić prevezena u Zagreb gdje je podvrgnuta teškoj i dugotrajnoj operaciji. Stanje joj je i dalje kritično i liječnici se bore za njezin život.

Policija je priopćila i da se sve okolnosti nesreće i dalje istražuju, a kazali su i da se šteta na potpuno uništenom audiju A3 procjenjuje na oko 20.000 kuna.

>> Nova tragična nesreća kod tunela Krpani - poginula jedna osoba

>> Poginuo motociklist, bez vozačke vozio neregistrirani motor

Komentara 1

DU
Deleted user
10:18 20.07.2015.

Nije Kristina Lesić, nego Martina Lesić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije