Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI USKRS
Povratak na članak

Davor Božinović piše za Večernji: Hrvatska policija danas je opet na braniku domovine

Kao i pred 29 godina, suočeni smo s nepoznatim i nelagodnim scenarijem širokih razmjera te nam samo mogu poželjeti da budemo odgovorni, solidarni i ujedinjeni u empatiji, čuvanju jedni drugih, onako kako su to naši branitelji u ratu bili, a svima njima – poginulim redarstvenicima, braniteljima, ranjenima, invalidima, nestalima, ali i obiteljima nastradalih mogu zahvaliti na žrtvi koju su podnijeli za našu slobodu i mir.

Komentari 5

DE
densokubura
11:26 31.03.2020.

stari uddbaš božinović konačno došao na svoje

VL
BO
bognar
13:11 31.03.2020.

ovaj gad je na braniku domovine...jao si ga nama...izgleda smo najeba..

VL
Avatar Idler
Idler
12:35 31.03.2020.

Podjednako tako, zahvaljujem i današnjim pripadnicima policije, svih operativnih snaga civilne zaštite, vojske, i naravno zdravstvenim djelatnicima....faliju još navijači i ratni veterani....gle čuda, mrski desničari na braniku domaje, a oni napredniji i prosperitetniji dijel našeg društva (nazovi-ljevičari) kak i saki put kdaj zagusti !?

VL
Avatar Anonimus.
Anonimus.
12:29 31.03.2020.

Čestitke braniteljima i stradalnicima domovinskog rata, ali trebalo bi se zapitati zbog čega se onda slobodno moglo snimati policiju za vrijeme "postupaka" a danas je u Hrvatskoj na čelu s Plenkovićem i Božinovićem (a Ostojića da i ne spominjem) , zabranjeno snimati policiju uopće pa čak i na na javnom mjestu. Znači javni radnici na javnom mjestu skrivaju to što rade i pravdaju to kao "ugrožavanjem privatnog identiteta"??? Stvarni razlog je to što nerade po zakonu a većina od njih niti ne poznaje zakon u području koje su već specijalnosti. Osim toga sami krše zakon o prometu, a čak su im i neka službena vozila ne registrirana. Onima koji ne znaju na primjer u Srbiji i Rusiji je to dozvoljeno svakom građaninu te zemlje koji je njihov porezni obveznik. Napominjem da je isto bilo dozvoljeno i u Hrvatskoj , pa čak su policajci za vrijeme "postupka" morali imati uključene video kamerice koje su nosili na uniformi , ali brzo je taj zakon potpuno ukinut , svatko pametan zna i zašto.

VL
WI
wimamaniania
11:57 31.03.2020.

Ajde odjebi ti i rat, koga ste vi branili, lopovi, ne seri budaletino, opljackali ste nasu zemlju do temelja iza kulisa rata, a sirotinju pogurali u klaonicu, banditi, pokvarenjaci. Ovo je najmutniji lik u zlocinackoj, njemu je muka sto mu je propala fasisticka politika islamizacije Europe. Ovaj je isao po migrante u Grcku, smrad, a nase obitelji sa malom djecom su supirali iz zemlje i masovno zatvorili skole i zabavista u Hrvatskoj. Ajde nestali idote, da te nismo culi da siris mrznju medju narodom sada u ovoj krizi kada su nam susjedi najpotrebniji, sa kojima moramo suradjivati, i koji jedini proizvode svoju domacu hranu u Srbiji, i jedini u regiji imaju jesti, i nece ostati gladni kao i ansi gradjani s vama sto ste unistili nasu zemlju do temelja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.